Kilpailijat - hankkikaa kilpailulisenssit heti vuoden alussa!

5.1.2015

Kilpailulisenssi kannattaa hankkia heti vuoden alussa, jolloin sille saa koko vuoden katetta. Jokainen OAK:n varttuneempi harrastaja hoitaa lisenssinsä kuntoon itse (Harri hankkii osalle junnuryhmäläisille). Varmistakaa vakuutusasiat. Jos itsellä ei ole painonnostokilpailuja kattavaa vakuutusta, silloin ei ole muuta järkevää vaihtoehtoa kuin hankkia vakuutuksellinen lisenssi. Vakuutus kattaa niin harjoitukset kuin kilpailutkin. Tarvittaessa toki apua voi kysyä Harrilta. Ohjeet lisenssin hankintaan Suomen painonnostoliiton sivuilta...

SPNL: lisenssit nyt myynnissä

Lisenssikauden 1.1.-31.12.2015 lisenssit tulevat myyntiin torstaina 2.1.2015. Lunasta lisenssisi Kilpailu -> Lisenssit -sivulta, josta löydät linkin palveluun ja tarkemmat toimintaohjeet.

Edellä mainitulta sivulta ja lisenssin verkko-ostosta saat myös tarvitsemasi tiedot sinulle sopivista lisensseistä tuoteselosteineen. Tarkistathan liitosta mikäli olet epävarma oikeasta lisenssivaihtoehdosta. Huom! Toimivan sähköpostiosoitteen syöttäminen Sporttirekisteriin on tarpeellista, jotta alkavalla kaudella pääsee ilmoittautumaan sähköisesti kilpailuihin. 

Lisenssi- ja vakuutusmaksut pysyvät ennallaan vuoden 2014 tasolla. Kaikki lisenssit (pl. kertalisenssit) sisältävät Tempaus-lehden vuosikerran.

Muistattehan kertoa tutuillenne kannatuslisenssistä, joka on tarkoitettu esimerkiksi painonnostoa harjoittelevien perheenjäsenille tai muille, jotka haluavat tukea painonnostoliiton toimintaa. Kannatuslisenssi ei sisällä vakuutusta eikä se ole voimassa kilpailuissa.

Vahvaa vuotta 2015 kaikille!

 

Linkki painonnostoliiton sivuille:

http://painonnosto.fi/artikkeli/2014-12-23-76972-uudet-lisenssit-tulevat-myyntiin-212015

Liitteet