Ounasvaaran Atleetti Klubin vuoden 2015 parhaiden valinnat

14.12.2015

Juho Seipäjärvi on vuoden 2015 OAK:n paras miesurheilija
Juho Seipäjärvi on vuoden 2015 OAK:n paras miesurheilija
OAK:n vuoden 2015 parhaat. Kuvasta puuttuvat palkituista Saija, Hannes ja Ari.
OAK:n vuoden 2015 parhaat. Kuvasta puuttuvat palkituista Saija, Hannes ja Ari.

Juho Seipäjärvi vuoden miesurheilija, Saija Määttä vuoden naisurheilija

Ounasvaaran Atleetti Klubi valitsi vuoden 2015 parhaaksi miesurheilijaksi 24-vuotiaan Juho Seipäjärven. Seipäjärvi voitti Tampereella helmikuussa yleisen sarjan SM-kullan sarjassa alle 77-kiloiset yhteistuloksella 270 kg (118+152). Juho osallistui myös huhtikuussa yleisen sarjan EM-kisoihin Georgian Tbilisissä edustaen hienosti Suomea ja niin ikään omaa seuraansa. Heinäkuun alussa Rönnin lavalla käydyissä tempauksen ja työnnön SM-kisoissa lohkesi vielä miesten työnnön hopeasija vain Antti-Roikon Miikan kiriessä sinclairpisteissä Juhon edelle. Onnea Juho!

Myös muut vuoden parhaiksi valitut kiertopokaalein tai vähintäänkin diplomein huomioidut menestyivät vuoden aikana hienosti. Saija saavutti Tampereen SM-kisoissa naisten sarjan alle 53-kiloiset tempauspronssia (63 kg) eikä jäänyt kovassa kilpailussa kuin kilon työnnön ja yhteistuloksen pronssista. Hannes saavutti samoissa kisoissa upeasti SM-hopeaa sarjassa alle 94-kiloiset ja osallistui KV-rintamalla nuorten MM-kisoihin Puolan Wroclawissa ja nuorten EM-kisoihin Liettuan Klaipedassa. Rönnin SM-kisoissa Hannes oli nuorten vahvin sekä tempauksessa että työnnössä ja Helsingissä järjestetyissä nuorten SM-kisoissa Hannes nappasi alle 20-vuotiaiden mestaruuden ja alle 23-vuotiaiden hopeaa.

Parhaana alle 17-vuotiaana nuorena urheilijana palkittu Roosa Puhakka nosti helmikussa Rovaniemellä peruskoululaisten kullan ja toukokuussa Porissa alle 17-vuotiaiden SM-kultaa. Vuoden tsemppiurheilijana palkittu Erkka Ollonen nosti Tampereen SM-kisoissa hienosti hopealle ja Rönnillä Erkka palkittiin työnnössä nuorten SM-pronssin arvoisesti. Elokuussa Helsingissä käydyissä nuorten SM-kisoissa Erkka nosti vakuuttavasti tuplakultaa (alle 20- ja 23-vuotiaiden mestaruudet). Erkka osallistui myös nuorten PM-kisoihin Norjassa lokakuussa. Parhaana Masters-urheilijana palkittiin Marko Kerola, joka nosti syyskuussa Rovaniemen Masters-MM-kisoissa hienon kisan ja taistelun myötä MM-hopeaa.

Huikeita suorituksia kaikilta edellä mainituilta nostajilta!

Vuoden juniorina palkittiin Kasper Kähkönen, joka on treenannut ahkerasti ja monipuolisesti ja kehittynyt hyvin painonnostossa. Juniorivalmentajan titteliin ja Respect-pystiin sai jatkokiinnityksen Ari Moilanen, joka on valmentanut vanhempien valmennettavien ohella hienolla tavalla lähes kymmenestä 8-13-vuotiaasta juniorista muodostuvaa Next Generation Teamia, johon myös Kasper kuuluu. Vuoden toimihenkilöksi valittiin seuran sihteeri Harri Norberg.

Vuoden 2015 parhaiden valinnat:

Miesurheilija: Juho Seipäjärvi
Naisurheilija: Saija Määttä
Nuori (alle 20v) urheilija: Hannes Keskitalo
Nuori (alle 17v) urheilija: Roosa Puhakka
Tsemppiurheilija: Erkka Ollonen
Masters-urheilija: Marko Kerola
Vuoden juniori: Kasper Kähkönen
Juniorivalmentaja: Ari Moilanen
Toimihenkilö: Harri Norberg

Oheisesta yhteiskuvasta puuttuvat vuoden 2015 parhaaksi naisurheilijaksi valittu Saija Määttä, parhaaksi nuoreksi (alle 20v) urheilijaksi valittu Hannes Keskitalo ja vuoden juniorivalmentajaksi valittu Ari Moilanen.

Saija oli samaan aikaan edustamassa seuraa Suomen painonnostoliiton syysliittokokouksessa Lohjalla, ja Hannes ja Ari puolestaan olivat leiri- ja kisamatkalla Teneriffalla. Seuran onnittelut menevät kuitenkin nykyään nopeasti perille myös somen ja nettisivujen välityksellä! Onnea!