Junioreiden kesäleiri Santasportilla 18.-22.6.2017

4.5.2017


Nyt kaikki tutustumaan kesäleirin ohjelmaan ja ilmoittautumaan.

SANTASPORT OLYMPIC TRAINING CENTER ROVANIEMI JA OUNASVAARAN ATLEETTI KLUBI JÄRJESTÄVÄT YHTEISTYÖSSÄ

JUNIOR CAMP PAINONNOSTOLEIRI
Rovaniemi, Ounasvaara 18.-22.6.2017


Santasport Olympic Training Center Rovaniemellä järjestetään järjestyksessään ensimmäinen juniori-ikäisille 8 – 16 v. tarkoitettu avoin keskikesän painonnostoleiri. Leirille otetaan kaikki painonnostosta kiinnostuneet tytöt ja pojat, aloittelijoista jo kokeneempiin osaajiin.

Leirillä on mahdollisuus saada kavereita myös naapurimaista ja kokeilla englannin tai ruotsin kielen taitoja. Ilmoittautuneet jaetaan lajiharjoituksissa osaamisen perusteella eri tasoryhmiin, näin kaikille osallistujille löytyy juuri omille taidoille sopiva treeniryhmä ja valmennus.

Leiriohjelmassa on painonnoston lajiharjoitusten ja tekniikkaklinikoiden lisäksi paljon muuta tukiharjoittelua, taito- ja motoriikkaharjoituksia,
pelejä, kisailua, uimista sekä hauskaa yhdessä oloa.

Leiri tarjoaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden oppia painnoston tekniikkaa alan ammattilaisilta sekä ennen kaikkea loistavan kesälomaleirin kavereiden parissa.

ILMOITTAUTUMINEN 2.6. MENNESSÄ: santasport.fi/lajileirit

Ilmoittautumislinkki: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=CF2D010F226FD252C2258110003B7311

Linkki Santasportin sivuille: http://santasport.fi/urheilu-valmennus/lajileirit

Lue lisää oheisesta esitteestä ja leiriohjelmasta.

Liitteet