Seuran mestaruuskilpailut (kansallinen ja jäsentenvälinen)

Aika: 1.12.2018 klo 12 - 17
Paikka: Santasport, Voimapaja

Voimapajalla järjestettävä kilpailu on kaikille avoin (jäsentenvälinen ja kansallinen) ja se alkaa 1.12. klo 12. Punnitus klo 10-11. Ilmoittautumiset joko Voimapajan ilmoitustaulun listalle tai suoraan Harrille s-postitse harri.norberg@gmail.com keskiviikkoon 28.11. mennessä.

Sarjat: kaikki naisten ja miesten sarjat, omat sarjat alle 17-vuotiaille.

Alustava ryhmäjako tulee tämän uutisen loppuun kunhan kaikki ilmoittautumiset on saatu.

Kisakutsu löytyy SPNL:n sivuilta: https://painonnosto.fi/tapahtuma/kansalliset-kilpailut-rovaniemi-oak/. Muistutuksena, että oman seuran kisoissa ei koskaan tarvitse maksaa osallistumismaksua.

Seuran mestaruuskilpailun yhteydessä palkitaan vuoden 2018 parhaita kiertopokaalein ja kannustepalkinnoin. Juhlistamme samalla myös seuramme nuorten hienoa menestystä vuoden 2018 kuluessa. Seuramme joukkueet olivat jälleen valtakunnan parhaita peruskoululaisten mestaruuskisoissa Rovaniemellä ja alle 17-vuotiaiden SM-kisoissa Porissa. Mitaleita ja hyviä sijoituksia on tullut niin EM-tasolta (Hanno ja Hannes) kuin PM-tasoltakin (Viivi, Väinö ja Hanno). Hyvä vuosi ja sitä on syytä myös juhlistaa vielä illan pikkujouluruokailunkin yhteydessä.