Aikuisten punttikoulut

Painonnoston voi aloittaa harrastus- ja kilpailumielessä minkä ikäisenä hyvänsä, myös aikuisena. Painonnosto on aikuisille loistava kuntoharjoittelumuoto ja sen terveysvaikutukset ovat kiistattomat.

Painonnostoharjoittelu auttaa kehittämään perusvoiman lisäksi koordinaatiota, ponnistusvoimaa, ketteryyttä ja liikkuvuutta, tässä vain muutamia ominaisuuksia listataksemme. Se on käytännössä yksi kokonaisvaltaisimmista harjoitusmuodoista ja poikkeaa täysin esim. kuntosaliharjoittelusta.

Painonnosto tukee ja tehostaa monien muiden lajien harjoittelua. Painonnosto on koukuttava harrastus, sanan myönteisessä merkityksessä! Tule mukaan ja yllätä itsesi!

 

Aikuisten painonnostokoulut

Santasport järjestää aikuisille suunnattuja punttikouluja, joissa opetellaan alusta alkaen painonnoston perusteet. Lisätietoa ja seuraavien kurssien aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta:

http://santasport.fi/punttikoulu

 

Aikuisten harjoitusryhmä OAK:n ohjauksessa

Ounasvaaran Atleetti Klubilla on aikuisille suunnattu painonnoston harjoitusryhmä, joka kokoontuu Santasportin Voimapajalla maanantaisin klo 18:00-19:30 ja keskiviikkoisin klo 18:00-19:30. Ohjaajina Minna Karvinen, Harri Norberg ja Veikko Oja sekä muita OAK:n kokeneita valmentajia.