Juniorit

Ounasvaaran Atleetti Klubi toimii eettisesti kestävien arvojen puolesta ja nuorisotoiminnassa huomioidaan erityisesti kasvatuksellisuus, hyvien tapojen noudattaminen, terveelliset elämäntavat ja päihteettömyys. Seuramme sai vuonna 2008 Sinettiseurastatuksen ja Lapin liikunta auditoi seuramme syksyllä 2013, jolloin seuran toiminta täytti suvereenisti Sinettiseuroille asetetut vaatimukset. Tällä hetkellä OAK pyrkii Suomen Olympiakomitean Tähtiseuraksi.

OAK on vuodesta 2004 lähtien liikuttanut suuren joukon lapsia ja nuoria. Osa OAK:n punttikouluissa aloittaneista lapsista on jatkanut harrastustaan koko seuran historian ajan, jo yli 10 vuotta, ja nyt nämä lapset ja nuoret ovat kasvaneet jo nuoriksi aikuisiksi. Seuramme on menestynyt hyvin alle 15-, 17-, 20- ja alle 23-vuotiaiden ikäluokkien seurajoukkuekilpailuissa, ja toimii edelleen aktiivisesti lasten ja nuorten ikäluokkien harrastus- ja kilpailutoiminnassa. Joka vuosi suuri määrä seurassa harrastavia lapsia osallistuu valtakunnalliseen Juniori Cupiin, peruskoululaisten mestaruuskisoihin ja Punttikarnevaalileirille.

OAK toteuttaa toimintaansa järjestämällä lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille omia harrastusryhmiä. Tällä sivulla löytyvät lapsille ja nuorille tarkoitettujen punttikouluryhmien ja Next Generation Teamin tiedot vastuuohjaajien yhteystietoineen. 7-10 -vuotiaille lapsille tarkoitetun Temppu-Temmellyksen osalta tilannetta tarkastellaan uudelleen syksyllä 2022.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan mukavan harrastuksen pariin!


Ounasvaaran Atleetti Klubin juniorit huoltojoukkoineen Porissa vuonna 2017 järjestetyissä peruskoululaisten mestaruuskisoissa.