Juniorit

Ounasvaaran Atleetti Klubi toimii eettisesti kestävien arvojen puolesta ja nuorisotoiminnassa noudatetaan Sinettiseuratoiminnan periaatteita huomioiden erityisesti kasvatuksellisuus, hyvien tapojen noudattaminen, terveelliset elämäntavat ja päihteettömyys. Lapin liikunta auditoi seuramme syksyllä 2013 ja seuran toiminta täytti suvereenisti Sinetin vaatimukset.

OAK on vuodesta 2004 lähtien liikuttanut suuren joukon lapsia ja nuoria. Osa OAK:n punttikouluissa aloittaneista lapsista on jatkanut harrastustaan koko seuran historian ajan, jo yli 10 vuotta, ja nyt nämä lapset ja nuoret ovat kasvaneet jo nuoriksi aikuisiksi. Seuramme on menestynyt hyvin alle 17-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden ikäluokkien seurajoukkuekilpailuissa, ja toimii edelleen aktiivisesti lasten ja nuorten ikäluokkien kilpailutoiminnassa.

Suomen Painonnostoliitto valitsikin OAK:n vuoden 2016 parhaaksi punttikouluseuraksi! Seuramme juniorit nostivat helmikuussa 2017 Rovaniemen ykköseksi peruskoululaisten mestaruuskisoissa Porissa ja helmikuussa 2018 vastaavasti Rovaniemellä seuramme järjestämissä peruskoululaisten mestaruuskisoissa. Juniorimme toivat ykkösseuran tittelin myös Rovaniemellä toukokuussa 2017 järjestetyissä alle 17-vuotiaiden SM-kisoissa ja edelleen kesällä Kalajoella järjestetyistä valtakunnallisista punttikarnevaaleista. Alla vuoden 2017 joukkuekuvia! Sama tahti jatkui myös vuoden 2018 osalta: OAK oli edelleen paras seura Porissa järjestetyissä alle 17-vuotiaiden SM-kisoissa ja kesän punttikarnevaaleilla Kalajoella.

OAK ja Lapin urheiluopisto järjestävät yhdessä lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille omia punttikouluryhmiä. Tällä sivulla löytyvät myös OAK:n junioriryhmien, Next Generation Team ja Junnutreeniryhmä, tiedot ohjaajien yhteystietoineen.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan mukavan harrastuksen pariin!

 

OAK on sekä vuoden 2016 että 2017 punttikarnevaalien paras seura. Kuvassa kesän 2017 joukkue Kalajoella.


Alle 17-vuotiaiden SM-kisojen ankkurit ja "Poika". OAK oli alle 17-vuotiaiden SM-kisojen paras seura.


Pokaali kohtotettiin joukkueena ilmaan. Ja kävihän se vielä myöhemmin Santasportin saunassakin...


Rovaniemi oli ylivoimainen ykkönen peruskoululaisten punteissa Porissa helmikuussa 2017.


OAK:n junnut lähdössä edustamaan Rovaniemeä Poriin peruskoululaisten mestaruuskisoihin helmikuussa 2017.


OAK:n junioreita 16.1.2016 järjestetyn kilpailun palkintojenjaossa.


OAK:ssa harjoittelee tällä hetkellä jo kolmisenkymmentä alle 15-vuotiasta lasta ja nuorta.


OAK:n junioreita Carousellin ulkokuntosalipaikalla Santasportin pihalla kesällä 2014.