Juniorit

Ounasvaaran Atleetti Klubi toimii eettisesti kestävien arvojen puolesta ja nuorisotoiminnassa noudatetaan Sinettiseuratoiminnan periaatteita huomioiden erityisesti kasvatuksellisuus, hyvien tapojen noudattaminen, terveelliset elämäntavat ja päihteettömuus. Lapin liikunta auditoi seuramme syksyllä 2013 ja seuran toiminta täytti suvereenisti Sinetin vaatimukset.

OAK on vuodesta 2004 lähtien liikuttanut suuren joukon lapsia ja nuoria. Osa OAK:n punttikouluissa aloittaneista lapsista on jatkanut harrastustaan koko seuran historian ajan, jo yli 10 vuotta, ja nyt nämä lapset ja nuoret ovat kasvaneet jo nuoriksi aikuisiksi. Seuramme on menestynyt hyvin alle 17-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden ikäluokkien seurajoukkuekilpailuissa, ja toimii edelleen aktiivisesti lasten ja nuorten ikäluokkien kilpailutoiminnassa. Haluamme olla yksi Suomen parhaista junioriseuroista.

Ounasvaaran Atleetti Klubi on Santasportin organisoiman Moniurheilukoulun kumppanuusseura. OAK ja Santasport järjestävät yhdessä lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille omia punttikouluryhmiä sekä OAK:n vakiovuoroilla että Moniurheilukoulun painonnostoakatemian kautta.

Lisätietoja: http://moniurheilukoulu.fi/painonnostoakatemia/

Tällä sivulla löytyvät myös OAK:n junioriryhmien, Next Generation Team ja Junnutreeniryhmä, tiedot ohjaajien yhteystietoineen.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan mukavan harrastuksen pariin!

 

OAK:n junioreita 16.1.2016 järjestetyn kilpailun palkintojenjaossa.


OAK:ssa harjoittelee tällä hetkellä parikymmentä alle 15-vuotiasta lasta ja nuorta.


Osa OAK:n junioriryhmästä Carousellin ulkokuntosalipaikalla Santasportin pihalla.