Harjoituskortit

Santasport harjoituskortit (Sporttikortit):

Seuran jäsenet voivat lunastaa urheiluhallikortin (1 kk, 3 kk, 6 kk tai 12 kk) urheiluseurahinnalla (aleryhmät). Kortti oikeuttaa urheiluhalliin ja Voimapajalle pääsyyn ja tilojen käyttöön niiden ollessa vapaina. Kortit ovat voimassa ns. hiljaisina aikoina eli ma-pe klo 8-16 ja 20-22 sekä la-su klo 8-22.

* 1 kk kortin hinta: 35 € (ovh. 52 €)

* 3 kk kortin hinta: 80 € (ovh. 120 €)

* 6 kk kortin hinta: 150 € (ovh. 210 €)

* 12 kk kortin hinta: 250 € (ovh. 380 €)

* kertalipun hinta seuran jäsenille 6 € (ovh. 8,5 €)

Maksut maksetaan Santasportin vastaanotossa Santasportille (ei seuralle).


Seuran nimetyillä urheilijoilla on mahdollisuus hankkia sopimushintaisia henkilökohtaisia harjoituskortteja Voimapajalle hintaan 165 €/vuosi. Harjoituskortit oikeuttavat pääsyyn Voimapajaan vapaana oleville vuoroille. Henkilökohtainen harjoituskortti ei oikeuta harjoituspaikkojen varaamiseen eikä menemään sellaiselle suorituspaikalle, joka on varattu jonkun muun seuran tai opiston toimesta. Seura toimittaa Santasportille nimilistan seuran jäsenistä, jotka ovat oikeutettuja ostamaan sopimushintaisen harjoituskortin.

Sopimushintaisia kortteja voi lunastaa ainoastaan seuran jäsenille.


HUOM! Mikäli haluat käyttää työnantajalta saatuja tyky-etuja (ePassi, Smartum, Eazybreak, Edenred-saldot, Virike- ja Tyky-setelit) harjoituskorttien maksuun, se on mahdollista Santasportilla. Kysy lisää Santasportin vastaanotosta tai lue lisää tästä: https://santasport.fi/product/liikuntaetujen-hyodyntaminen/