Harjoituskortti

Ounasvaaran Atleetti Klubin urheilijoilla ja valmentajilla on mahdollisuus hankkia itselleen Santasportilta henkilökohtainen harjoittelukortti, joka oikeuttaa omatoimiseen harjoitteluun Voimapajan yleisövuoroilla, kun ne eivät ole käytössä. Henkilökohtainen harjoituskortti ei oikeuta vuorojen/harjoituspaikkojen varaamiseen eikä menemään sellaiselle suorituspaikalle, joka on varattu jonkun muun seuran tai opiston toimesta.

Seura toimittaa Santasportille nimilistan seuran jäsenistä, jotka ovat oikeutettuja ostamaan sopimushintaisen harjoituskortin Lapin Urheiluopiston urheiluhalliin. Sopimushintaisia kortteja seura voi lunastaa ainoastaan seuran jäsenille.

Huomaathan, että myös viikonloppuisin on seuroilla vakiovuoroja ja Voimapajalla voi olla viikonloppuisin myös kisoja, leirejä tai ohjaajakoulutuksia. Mikäli Voimapajalla ei olisi tilaa, on näissä tapauksissa mahdollista harjoitella myös yläkerran urheiluhallin vanhalla painonostopaikalla.

 

Harjoituskorttien hinta seuran jäsenille:

  • 12 kk harjoituskortti 150 € + kortti 10 €
  •   6 kk harjoituskortti 90 € + kortti 10 €

Ehdot:

  • Harjoituskortin haltija on aina velvollinen väistämään kaikkia urheiluhallin ja Voimapajan varauksia => vain vapaana oleviin tiloihin voi mennä harjoittelemaan
  • Kortit ovat henkilökohtaisia ja numeroituja