Hiljaisten aikojen kortti

Ounasvaaran Atleetti Klubin jäsenet voivat 1.3.2020 lähtien hankkia itselleen Santasportilta ns. hiljaisten aikojen harjoittelukortin, joka oikeuttaa harjoitteluun Voimapajalla ja urheiluhallissa alla olevien aikojen puitteissa, kuitenkin siten, että kortti oikeuttaa harjoitteluun vain vapailla vuoroilla. Hiljaisten aikojen kortti ei oikeuta tilojen käyttöön seurojen vakiovuoroilla tai muiden varausten aikana.

Tämä kortti soveltuu juuri sinulle mikäli sinulle sopii harjoittelu jo ennen klo 16 tai Voimapajan kovimman ruuhka-ajan jälkeen klo 20-22. Hiljaisten aikojen kortilla pääset harjoittelemaan Voimapajalle myös viikonloppuisin vapailla vuoroilla.

Huomaathan, että myös viikonloppuisin on seuroilla vakiovuoroja ja Voimapajalla voi olla viikonloppuisin myös kisoja, leirejä tai ohjaajakoulutuksia. Mikäli Voimapajalla ei olisi tilaa, on näissä tapauksissa mahdollista harjoitella myös yläkerran urheiluhallin vanhalla painonostopaikalla.

 

Tuote: Harjoittelukortti urheiluhalliin sekä Voimapajaan

Hinta: 150 €

Palvelut: Pääsy Voimapajaan sekä urheiluhallin vapaihin tiloihin

  1. Arkisin klo 6-16 ja 20-22
  2. Viikonloppuisin aukioloaikojen mukaan

Asiakasryhmä: Urheiluopiston sopimusseurojen jäsenet (Huom! OAK:n jäsenten osalta jäsenmaksun suoritus tarkistetaan Santasportin vastaanotossa seuran jäsenrekisteristä)

Ehdot:

  • Harjoituskortin haltija on aina velvollinen väistämään kaikkia urheiluhallin ja Voimapajan varauksia => vain vapaana oleviin tiloihin voi mennä harjoittelemaan
  • Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä
  • Kortti on henkilökohtainen