Sporttikortit

Santasportin harjoituskortin eli Sporttikortin hinnat ovat OAK:n jäsenille erittäin edulliset. Mikäli et käy lainkaan seuran ohjatuissa harjoitusryhmissä eli käytät harjoitteluusi vain Voimapajan yleisövuoroja, saat seuran jäsenenä puolen vuoden (6 kk) Sporttikortin hintaan 100 €. Jos taas käyt seuran ohjatuissa harjoituksissa ja maksat siten myös kausikohtaista harjoitusmaksua, maksaa vakiovuorokortin päivitys puolen vuoden (6 kk) Sporttikortiksi vain 50 €. Sporttikortteja ei voida luovuttaa alle 12-vuotiaille.

Sporttikortti oikeuttaa Santasportin sopimuksen mukaisesti omatoimiseen harjoitteluun Voimapajan yleisövuoroilla (eli lavoilla, joita ei ole varattu seurojen tai ryhmien harjoituksiin) ja urheiluhallin seuraavilla paikoilla: kuntosali, urheiluhallin painonnoston harjoituslavat, juoksurata ja yleisurheilun suorituspaikat sekä uimahalli.

Sporttikortti oikeuttaa harjoitteluun urheiluhallin aukioloaikoina myös muilla urheiluhallin suorituspaikoilla, jos ne ovat vapaana. Sporttikortti ei kuitenkaan oikeuta vuorojen/harjoituspaikkojen varaamiseen eikä menemään sellaiselle suorituspaikalle, joka on varattu jonkun muun seuran tai opiston toimesta.

Henkilökohtaisen Sporttikortin saat seuran sihteerin kautta, kun olet ensin maksanut kortista perittävän maksun seuralle (ks. maksutiedot alla). Sporttikortti voidaan toimittaa joko suoraan salille tai jättää nimelläsi Santasportin respaan. 

Maksut voi maksaa joko seuran tilille tai tyky-korteilla Santasportin respaan. Jos maksat Sporttikortin tyky-kortilla, ole yhteydessä heti seuran sihteeriin Harri Norbergiin, p. 0500 343 303, niin saadaan Sporttikorttisi aktivoitua pikimmiten.

Ilmoita (=tee tilaus) seuran sihteerille, mikäli haluat saada Sporttikortin (ja kerro myös kuulutko ns. omatoimiharjoittelijoihin vai seuran harjoitusryhmissä harjoitteleviin), niin sovitaan maksujärjestely sekä Sporttikortin toimitus suoraan salille tai Santasportin respaan.

Suorita maksut Sporttikorteista tilille:

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry

Tili: FI67 5640 0220 2833 73

Viite: 1054

Hinnat (kevätkausi 2019):

- OAK:n jäsenet, jotka harjoittelevat omatoimisesti yleisövuoroilla: 100 € / 6 kk

- OAK:n harjoitusryhmissä harjoittelevat, jotka maksavat harjoitusmaksua: 50 € / 6 kk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koko vuoden (12 kk) Sporttikortit otetaan käyttöön seuraavan kerran vasta syyskuun alussa alkavan uuden sopimuskauden alussa (voimassaoloaika on täten 1.9.2019-31.8.2020). Koko vuoden (12 kk) Sporttikortin hinta omatoimisesti harjoittelevien osalta tulee olemaan 200 €. Kevätkaudella 2020 aloittelevien osalta voitanee jälleen hankkia puolen vuoden kortteja. Mutta tarkennellaan näitä yksityiskohtia myöhemmin.

Lisätietoa Sporttikorteista antaa seuran sihteeri Harri Norberg (p. 0500 343 303).