Miten jäseneksi

Mikäli olet kiinnostunut Ounasvaaran Atleetti Klubin jäsenyydestä, voit täyttää tämän sivun alaosassa olevan jäsenhakemuslomakkeen. Otamme yhteyttä hakemuslomakkeen täyttäneisiin lomakkeen yhteystietojen mukaisesti (jätä yhteystietoina vähintään sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi).

Miksi? Koska haluamme tavata Teidät ensin ja keskustella paitsi liikunnallisista ja urheilullisista tavoitteistanne ja miten voimme niihin vastata seurassamme, myös siitä, että seuramme ja Teidän arvot ja ajatukset mm. puhtaasta urheilusta ovat yhteneväiset.

OAK on ollut Nuoren Suomen ja myöhemmin Valo ry:n Sinettiseura vuodesta 2008 lähtien. Seura hakee parhaillaan Olympiakomitean, lajiliiton ja aluejärjestön (Lapin Liikunta) laatujärjestelmään Tähtiseuraksi. Toimintamme on eettiset ja kasvatukselliset näkökulmat huomioivaa.

Jos teillä on kysyttävää seuramme toiminnasta, seuran sihteeri Harri Norberg kertoo mielellään lisää Ounasvaaran Atleetti Klubista. Seurassamme voi toimia monella tavalla, niin kilpailullisin tavoittein kuin myös harrastaen ja kunnostaan huolehtien.

 

Tervetuloa hyvän seuran jäseneksi!

 

PDF-tiedostoKirjautumisohje OAK-jäsensivuille.pdf (511 kB)
Tämän ohjeen mukaisesti voit kirjautua seuran jäsensivuille ja ylläpitää omia jäsentietojasi.