OAK:lle kolme kesätyöseteliä nuorten (15-29v) työllistämiseen - haku käynnissä 21.5. asti

11.5.2023

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry:lle on myönnetty kesätyöseteleitä kolmen nuoren (15-29v) työllistämiseen. Jos olet kiinnostunut kesätöistä seurassamme, jätä vapaamuotoinen työhakemus seuralle su 21.5. mennessä osoitteeseen info@atleettiklubi.fi. Jos sinulla on jo esim. kaupungin kesätyöseteli, niin mainitsethan sen hakemuksen yhteydessä.

Työtehtävistä sovitaan tarkemmin, mutta ne sisältävät mm. seuramme junioriryhmien ohjausta (alle 18-vuotiaat toimivat ryhmissä apuohjaajina ja täysi-ikäiset vastaavina ohjaajina), erilaisia tapahtumien järjestelyjä (esim. koululaisten Kevätkirmaus 30.5.), leirien ohjaustyöhön ja kilpailujen järjestelyihin osallistumista, sekä muita seuran hallituksen antamia tehtäviä. Nuorille ohjaajille on tarjolla Lapin Liikunnan kautta myös valmentaja- ja ohjaajakoulutusta, minkä voi sisällyttää osaksi kesätyötä.

Kesätyöseteli on Lapin Liikunta ry:n myöntämä, johon rahoitus tulee Opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Avustuksen käyttötarkoituksena on edistää nuorten kesätoimintaa liikunta- ja urheiluseuroissa 1.4.-30.9.2023 välisenä aikana.

Avustuksella tuetaan lasten ja nuorten liikuntaa, liikuttamista ja harrastustoiminnan lisäämistä liikunta- ja urheiluseuroissa. Avustusta voi käyttää lasten ja nuorten toimintaa järjestävien kesätyöntekijöiden lyhytaikaista palkkaamista varten ajalle 1.4.-30.9.2023. Kokonaistyöaika on vähintään 2 viikkoa, 5-6 tuntia päivässä. Tunteja voidaan jakaa aikavälille 1.4.-30.9, jotta kokonaistyöaika toteutuu. Ministeriön myöntämällä avustuksella voidaan kattaa henkilön palkka- tai palkkiokuluista enintään 700 euron osuus/henkilö, sisältäen sivukulut (käytännössä käteen jää palkatun iästä riippuen 580-700 euroa).

OAK:n kesätyöntekijät liikuttivat lapsia Rovaniemen keskuskentällä Koululaisten Kevätkirmauksessa 31.5.2022.