OAK:n seura-asujen jatkotilaus, PNOK1-koulutus ja 30.6. kansalliset kisat sekä Punttikarnevaalileiri 22.-26.7.

9.6.2019

Hei!

1) Teemme jatkotilauksen OAK:n seura-asuille. Mikäli et ole vielä hankkinut omaasi ja haluat tilata seura-asun ja/tai treenikassin, niin tutustu oheiseen seura-asuvalikoimaan (oheinen liite), ja ilmoita asiasta Harrille osoitteeseen harri.norberg@gmail.com keskiviikkoon 19.6. mennessä. Asuja voi kokeilla harjoitusten yhteydessä toisilta, joilla jo on asut. Joitakin sovituskokoja on myös edelleen Voimapajan varaston kaapissa. Esitteen hintoihin tulee lisätä painatuksista kolmen euron maksu (ei koske housuja; vain verkkaritakit ja t-paidat sekä treenikassi).

2) Jos olet kiinnostunut painonnoston ohjaajakoulutuksesta, Suomen painonnostoliitto järjestää Santasportilla Painonnoston ohjaajakoulutus 1:n eli PNOK1-kurssin 29.-30.6. Koulutuksen hinta on liiton jäsenseuroille 295 €/hlö, mutta seura tukee osaltaan osallistumista koulutukseen osallistujamäärästä riippuen 50-100 %. 

Ilmoittautuminen PNOK1-koulutukseen päättyy 16.6., joten toimithan ajoissa. Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä Harriin (harri.norberg@gmail.com). Suosittelen lämpimästi tätä koulutusta, mikäli haluat tietää miten painonnoston opetus aloitetaan, oli kyseessä sitten lapset tai aikuiset. Kurssista on hyötyä monella tavalla ja seuralle on myös tärkeää saada uusia koulutettuja ohjaajia. Lue tarkemmin koulutuksesta liiton sivuilta: https://painonnosto.fi/tapahtuma/5998/

3) OAK järjestää heti PNOK1-koulutuksen jälkeen su 30.6. klo 15 alkaen (punnitus klo 13-14) kansalliset kilpailut Voimapajalla. Kisoissa voi nostaa myös jäsentenvälisenä. Ilmoittaudu Harrille tai laita nimesi (ja sarjasi) Voimapajan ilmoitustaulun ilmoittautumislistalle. Nyt kaikki junnut, nuoret ja aikuiset tekemään kilpailutulos myös kesän keskelle. Kisainfo löytyy painonnostoliiton sivuilta https://painonnosto.fi/tapahtuma/kansalliset-kilpailut-rovaniemi-oak-6/.

4) Heinäkuun lopussa viikolla 30 (22.-26.7.) järjestetään Santasportilla (Santasportin, SPNL:n ja OAK:n toimesta) lasten ja nuorten punttikarnevaalileiri- ja kilpailu, johon kannattaa kaikkien seuran junioreiden osallistua. Lisää tietoa löydät seuran nettisivujen kalenterista ja liiton sivuilta https://painonnosto.fi/tapahtuma/punttikarnevaalit-2019-rovaniemi/.

Punttikarnevaalien ilmoittautumiset ja maksut (seura perii leirimaksun osallistujilta) hoidetaan keskitetysti seuran puolesta ja tästä laitetaan junioriryhmille erikseen tietoa kesäkuun aikana, koska (alustava) ilmoittautuminen punttikarnevaaleille päättyy jo 30.6. Kaikki leirille haluavat kyllä ehtivät mukaan!