Syyskauden salinkäyttömaksut vakiovuoroille

7.7.2018

Ounasvaaran Atleetti Klubin syyskauden (heinä-joulukuu) salinkäyttömaksut (120 €/6 kk) tulee nyt maksaa, jotta Santasportin vastaanotto voi päivittää OAK:n vakiovuorokortit ajalle 1.8.2018-31.1.2019. Nykyiset vakiovuorokortit ovat voimassa 31.7. asti ja elokuun alussa kortti pitää siis päivittää Santasportin vastaanotossa, jotta Voimapajan portit taas aukeavat.

Päivittäessäsi vakiovuorokorttia vastaanotossa tarkastetaan onko jäsenmaksu ja salivuoron käyttömaksuasiat kunnossa. Voit tarvittaessa tarkistaa tilanteesi seuran rahastonhoitajalta Jussi Syväniemeltä jussi.a.syvaniemi(at)gmail.com,  puh. 045-1956548. Päivitetty maksusuorituslista löytyy myös Santasportin vastaanotosta. Vastaanotolla ei ole lupa päivittää avainkorttia mikäli maksuja ei ole suoritettu.

OAK:n vakiovuorojen salinkäyttömaksu suoritetaan oma-aloitteisesti seuran pankkitilille puolivuosittain. Maksun voi suorittaa myös liikuntaseteleillä tai tyky-korteilla (ohje seuran nettisivuilla). Alkuvuoden maksu (tammi-kesäkuu) suoritetaan tammikuussa ja loppuvuoden maksu (heinä-joulukuu) heinäkuussa (tai myöhemmin syksyn aikana siitä alkaen kun harjoittelu seuran vakiovuoroilla alkaa).

Erityisistä syistä salinkäyttömaksun voi maksaa myös kuukausittain. Seura huomioi maksuissa vähennyksenä  kuukaudet, jolloin jäsen ei ole jostain syystä käynyt salilla (näissä tapauksissa tulee perustella miksi ei ole käyttänyt vakiovuoroja kyseisenä kuukautena/kuukausina). Uusien jäsenten kohdalla syyskauden salinkäyttömaksut alkavat luonnollisesti vasta siitä kuukaudesta, jolloin henkilö liittyy seuran jäseneksi.

Salinkäyttömaksu maksetaan seuran tilille:

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry

Tili: FI67 5640 0220 2833 73

Viite: 1012

Tietoa salinkäyttömaksusta löytyy osoitteesta www.atleettiklubi.fi/maksut/salinkayttomaksut

Tietoa seuran harjoitusvuoroista osoitteesta www.atleettiklubi.fi/seura/harjoitusvuorot

Vastaukset useimpiin kysymyksiin löytyvät seuramme nettisivuilta (www.atleettiklubi.fi), mutta aina voi kysyä myös suoraan askarruttavista asioista esim. s-postitse info@atleettiklubi.fi.

Maksujen osalta löydät tietoa osoitteesta www.atleettiklubi.fi/maksut.
 
Hyvää ja vahvaa kesää kaikille OAK:n jäsenille!

Terveisin,

Harri Norberg
OAK sihteeri
GSM 0500 343 303