Veikko Oja jatkaa seuran johdossa

16.4.2019

Ounasvaaran Atleetti Klubin hallitus vuosimallia 2019. Vasemmalta alkaen Miia Haapakoski, Harri Norberg, Eero Oja, Jari Virta, Veikko Oja, Jussi Timonen-Nissi ja Ari Moilanen. Kuvasta puuttuvat hallitukseen valituista Jussi Syväniemi ja Jyri Ruutu.

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry:n vuosikokoukseen lauantaina 16.3.2019 kokoontui yhteensä 17 seuran jäsentä. Kokouksessa käytiin lävitse sääntömääräiset vuosikokousasiat, joiden yhteydessä valittiin seuran puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet toimintavuodelle 2019.

Atleetti Klubin puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Veikko Oja ja hallituksen jäseniksi Miia Haapakoski, Harri Norberg, Eero Oja, Jari Virta, JussiTimonen-Nissi, Ari Moilanen, Jyri Ruutu ja Jussi Syväniemi.

OAK:n toiminta ja talous todettiin vuoden 2018 osalta kaikin puolin hyvän hallinnon mukaisesti hoidetuksi ja muutoinkin onnistuneeksi. Jäseniä oli vuoden 2018 päätteeksi 136, joista alle 18-vuotiaita 53 ja alle 15-vuotiaita 45. OAK oli monin eri mittarein tarkasteltuna Suomen menestyneimpien painonnostoseurojen joukossa, mm. ensimmäistä kertaa seuran historiassa Suomen painonnostoliiton toimintakilpailun aktiivisin seura.

Vuoden 2019 toiminnassa painotus on edellisvuosien tavoin nuorisotyössä (harrastaminen, kilpailutoiminta, leirit ja tapahtumat), mutta harrastus- ja kilpailutoimintaan osallistumista tuetaan ja kannustetaan kaikenikäisten seuran jäsenten osalta. Niin ikään tuomari- ja valmentajakoulutuksiin osallistumista kannustetaan ja tuetaan.