Vuoden 2020 jäsenmaksut ja harjoitusmaksut sekä infoa kilpailuista ja kilpailulisensseistä

7.1.2020

Rautaista Uutta Vuotta atleettiklubilaiset!

Tämä uutinen koskee vuoden alun ajankohtaisinta asiaa eli  Ounasvaaran Atleetti Klubi ry:n jäsen- ja harjoitusmaksuja vuoden 2020 osalta. Vuonna 2019 meitä atleettiklubilaisia oli jo peräti 162! Se on eniten seuran 16-vuotisessa historiassa. Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen, joka pitää sisällään paljon mielenkiintoisia ja isojakin asioita, kuten syyskuussa Lapin Urheiluopistolla seuramme järjestelyvastuulla (yhdessä Suomen painonnostoliiton ja Santasportin kanssa) olevat alle 20- ja 23-vuotiaiden nuorten EM-kilpailut!

Jäsen- ja harjoitusmaksujen maksamisen voi nyt aloittaa (osa on jo maksanutkin) sekä tässä viestissä että seuran nettisivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Erillisiä laskuja jäsen- ja harjoitusmaksuista ei toimiteta, vaan maksut hoidetaan aiemman käytännön mukaisesti omatoimisesti seuran tilille (seuran sihteeri ja rahastonhoitaja seuraavat maksuja). Jos tarvitset erillisen laskun jäsenmaksusta tai harjoitusmaksuista, niin saat sen sähköpostiisi pyytämällä seuran sihteeriltä Harri Norbergilta, p. 0500 343 303, tai s-postilla harri.norberg(at)gmail.com.

 

JÄSENMAKSUT 2020

Ounasvaaran Atleetti Klubin vuotuinen jäsenmaksu on 30 € ja sen maksaminen on edellytys seuran harjoitusryhmiin (juniorit/aikuiset) osallistumiselle sekä seuran harjoituskorttien (vakiovuorokortit) lunastamiselle ja päivityksille. Jäsenmaksut voi suorittaa myös perhejäsenmaksuna, jonka hinta on 70 € (useampi kuin kaksi jäsentä samasta perheestä). Voitte halutessanne ilmoittaa samaan perhehintaan OAK:n jäseniksi vaikka koko perheen! Ilmoittakaa perhejäsenmaksujen osalta, tai mikäli jäsenmaksu kohdentuu muulle/muille kuin maksajalle, jäsenen/jäsenten nimet maksun viitekenttään "OAK jäsenmaksu: nimi_1, nimi_2, nimi_3 jne.". Mikäli jäsenmaksu koskee sinua itseäsi, käytä maksun viitenumerona 1009.

- Jäsenmaksujen maksuohjeet löytyvät sivulta: https://www.atleettiklubi.fi/maksut/jasenmaksu/

 

HARJOITUSMAKSUT (kevätkausi 2020)

OAK perii kausi-/kuukausikohtaisen harjoitusmaksun kaikilta seuran jäseniltä, jotka harjoittelevat seuran vakiovuoroilla ja/tai muuten seuran valmentajien ohjauksessa Voimapajalla. Atleetti Klubin harjoitusmaksut koskevat aiemman käytännön mukaisesti niin junioreiden kuin aikuistenkin harjoitusryhmiä sekä muita seuran jäseniä, jotka harjoittelevat Voimapajalla seuran valmentajien ohjauksessa. Harjoitusmaksuilla katetaan mm. seuran vakiovuorojen kustannukset. Harjoitusmaksut voi maksaa myös liikuntaseteleillä tai tykykorteilla Santasportin vastaanottoon. Ole tällöin etukäteen yhteydessä seuran sihteeriin.

- Harjoitusmaksujen maksuohjeet: https://www.atleettiklubi.fi/maksut/harjoitusmaksut/

- Maksaminen tyky-korteilla: https://www.atleettiklubi.fi/maksut/liikuntaseteleilla-maksaminen/

 

HOX! Mikäli harjoittelet Santasportin Voimapajalla OAK:n vakiovuoroilla, tulee vuoden 2020 jäsenmaksu ja kevätkauden harjoitusmaksut maksaa 31.1.2020 mennessä, jotta Santasportin vastaanotto voi päivittää OAK:n vakiovuorokortit aikavälille 1.2.-31.7.2020. Nykyiset vakiovuorokortit ovat voimassa 31.1.2020 asti. OAK:n vakiovuorokortti pitää siis päivittää seuraavan kerran helmikuun alussa Santasportin vastaanotossa ja silloin vastaanotto tarkastaa onko jäsenmaksu ja harjoitusmaksut kunnossa. Vastaanotolla ei ole lupa päivittää avainkorttia mikäli maksuja ei ole suoritettu.

- OAK:n vakiovuorot Voimapajalla: https://www.atleettiklubi.fi/seura/vakiovuorot/

 

PIIRINMESTARUUSKILPAILUT 25.1. JA KANSALLISET 31.1.

Muistakaahan käydä säännöllisin välein myös OAK:n Facebook-sivuilla www.facebook.com/atleettiklubi, sekä seuramme nettisivuilla www.atleettiklubi.fi, jonka kalenterista löytyy aina seuraavat ajankohtaiset tapahtumat, mm. kilpailut. OAK järjestää Lapin piirinmestaruuskilpailut Voimapajalla lauantaina 25.1.2020 ja kansalliset kilpailut perjantaina 31.1.2020 iltakisana. Tarkemmat tiedot näistä kisoista seuran nettisivujen kalenterissa sekä tietenkin myös Suomen painonnostoliiton tapahtumakalenterissa.

Ilmoittautuminen Lapin pm-kisoihin sunnuntaihin 19.1.2020 mennessä joko Voimapajan ilmoitustaulun listalle tai sähköpostitse Harrille harri.norberg(at)gmail.com. Tarkempi ilmoittautumisohje kisakutsussa liiton sivuilla https://painonnosto.fi/tapahtuma/lapin-piirinmestaruuskilpailut-rovaniemi-oak/. Perjantain 31.1. kisoihin ilmoittautuminen ke 29.1. mennessä (Voimapajan ilmoitustaululle tai sähköpostitse Harrille).

 

VUODEN 2020 KILPAILULISENSSIT

Jokaisen vuoden 2020 aikana piirikunnallisiin, kansallisiin tai SM-tason kilpailuihin mielivän tulee hankkia lisenssi omatoimisesti Suomisportista (www.suomisport.fi) liiton sivuilta (https://painonnosto.fi/lisenssit-vakuutukset-ja-jasenyydet-kaudelle-2020-suomisportista/) löytyvien ohjeiden mukaisesti. Vanhemmat voivat kirjautua Suomisporttiin ja hankkia lisenssin alaikäisille lapsilleen. Seura järjestää vuoden mittaan myös jäsentenvälisiä matalan kynnyksen kilpailuja lapsille ja aloitteleville nostajille. Jäsentenvälisissä kilpailuissa ei tarvitse olla lisenssiä.

Mikäli olet osallistumassa Mastersien SM-kisoihin Jyväskylässä 17.-19.4.2020 (eikä sinulla ole ollut lisenssiä vuonna 2019), sinun tulee hankkia kilpailulisenssi (tai allekirjoittaa Suomen painonnostoliiton sivuilta https://painonnosto.fi/liitto/lomakkeet/ löytyvä lomake ”Urheilijan sitoutuminen säännöstöön”) 16.1.2020 mennessä (toimita lomake Harrille). Keravalla 23.-24.5.2020 kisailtavien alle 15- ja 17-vuotiaiden SM-kisojen osalta vastaava lisenssin hankkimisen deadline on 22.2.2020. Lisenssi tai sitoumuslomake täytyy siis olla hoidettuna uusien kilpailijoiden osalta vähintään 3 kk ennen kaikkia SM-tason kilpailuja.

Jos joku tarvitsee opastusta Suomisportin käyttöön, niin autan mielelläni. Kilpailulisenssin ostaminen Suomisportin kautta on todella helppoa! Muistakaa tarkistaa myös vakuutusturvanne eli tarvitsetteko lisenssin yhteydessä maksettavan OP-Pohjolan tarjoaman vakuutuksen vai onko teidän/lapsenne vakuutus sellainen, että se kattaa myös painonnoston kilpailut ja harjoitukset (vain Masters-nostajat voivat kilpailla ilman vakuutusta).

Käykää tutustumassa myös seuramme viime vuonna uudistettuihin toimintasääntöihin seuran nettisivuilla osoitteessa https://www.atleettiklubi.fi/seura/seuran-saannot/. Niin ikään seuramme eettiset arvot on hyvä palauttaa mieliin aika ajoin: https://www.atleettiklubi.fi/seura/eettiset-arvot/.

 

Hyvää ja vahvaa vuotta 2020 kaikille OAK:n jäsenille!

 

Rautaisin punttiterveisin,

 

Harri Norberg

OAK, sihteeri

GSM 0500 343 303