Seuran palautekyselyt Tähtiseurapolkua varten - vastaa 14.12. mennessä!

2.12.2022

Ounasvaaran Atleetti Klubi on ollut vuonna 2020 käynnistyneen seurakehitysprojektin myötä Tähtiseurapolulla jo muutaman vuoden ja olemme kohta maalissa eli Suomen Painonnostoliiton jäsenseuroista toinen Tähtiseura! Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​

Pyydämme seuramme kaikenikäisiä jäseniä ja myös kaikkia talkoolaisia, toimihenkilöitä ja lasten vanhempia (vaikket olisikaan seuran jäsen) vastaamaan tässä viestissä olevista linkeistä löytyvään sinulle sopivimpaan kyselyyn. Alle 13-vuotiaiden lasten kanssa vanhemmat voivat tarvittaessa auttaa kyselyyn vastaamisessa. Voit vastata myös kahteen kyselyyn, esim. lasten vanhemmille ja oman seuran analyysiin (koutsit/ohjaajat, talkoilijat ja toimihenkilöt).

Seuramme haluaa kehittää toimintaansa ja tämän kyselyn tulosten pohjalta teemme johtopäätöksiä ja tarvittavia muutoksia toimintaamme. Tämän vuoksi toivomme sinulta avointa asennetta vastauksissasi. Kysely toteutetaan yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa. Kysely suoritetaan anonyyminä, joten yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa.

Toivomme sinulta vastausta on keskiviikkoon 14.12. mennessä.

Valitse itsellesi sopivin kysely:

Palautekysely - Lapset (alle 13-vuotiaat): https://q.surveypal.com/1126.-Palautekysely-lapsille

Palautekysely - Nuoret (yli 13-vuotiaat): https://q.surveypal.com/1081.-Palautekysely-nuorille

Palautekysely - Aikuisliikkujat: https://q.surveypal.com/573.-Palautekysely-aikuisliikkujille

Palautekysely - Lasten vanhemmat: https://q.surveypal.com/1527.-Palautekysely-vanhemmille

Palautekysely - Oman seuran analyysi: https://q.surveypal.com/1110.-Oman-seuran-analyysi