Seura

Ounasvaaran Atleetti Klubi

OAK on olympiapainonnoston erikoisseura, joka on perustettu lokakuussa 2003. Tältä sivulta löydät myös Ville Aron suunnitteleman seuran 10-v juhlalogon, jolla juhlistettiin seuran ensimmäistä vuosikymmentä vuonna 2013.

Seurassa on nykyään yli 130 jäsentä, joista suuri osa on alle 20-vuotiaita nuoria. Alle 15-vuotiaita junioreita seurassa on noin 30. OAK on menestynyt viime vuosina hyvin etenkin junioreiden kisailuissa: paras joukkue alle 17-vuotiaiden SM-kisoissa vuosina 2017 ja 2018, paras joukkue valtakunnallisilla punttikarnevaaleilla ja suurin joukkue peruskoululaisten mestaruuskisoissa sekä Juniori Cupissa jo useina vuosina.

Junioreiden lisäksi OAK:ssa on myös runsaasti aikuis- ja Masters-ikäluokkien nostajia. Seurassa voi kilpailutoiminnan lisäksi myös harrastaa lajia oman kunnon kehittämiseksi tai jonkin toisen lajin tukena. 

Toivomme, että kaikki painonnostosta ja seurastamme kiinnostuneet löytävät näiltä sivuilta tarvitsemansa tiedon. Mikäli ei löydy, voitte aina ottaa yhteyttä seuran sihteeriin Harri Norbergiin (harri.norberg@gmail.com) ja/tai puheenjohtajaan Veikko Ojaan (veikko.oja@gmail.com). 

 

Ounasvaaran Atleetti Klubi juhli 10-vuotista uraansa vuonna 2013. Juhlavuoden logon suunnitteli Ville Aro.