Tietoa meistä

Ounavaaran Atleetti Klubi  on vuonna 2003 perustettu olympiapainonnoston erikoisseura, joka toimii Rovaniemellä. Painonnosto on harjoitusmuotona monipuolinen laji, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, nopeutta, tasapainoa ja ketteryyttä. Painonnostossa kilpaillaan tempaus- ja työntönostoissa. Seuraan ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset painonnostosta kiinnostuneet.

Ounasvaaran Atleetti Klubilla on vahvat arvot urheilullisuuden ja urheilun etiikan suhteen. OAK haluaa kaikessa toiminnassaan edistää puhtaan ja rehdin urheilun linjaa. Näiden arvojen luomalle perustalle rakennetaan kestävää toimintaa ja tulevaisuutta sekä hyvinvointia niin seuralle kuin myös kaikille seuran jäsenille. Lue lisää seuran eettisistä arvoista.

Seurassa oli vuonna 2021 yli 150 jäsentä, joista suuri osa on alle 20-vuotiaita nuoria. OAK on menestynyt viime vuosina hyvin etenkin junioreiden kisailuissa: SM-kisojen paras joukkue alle 15-vuotiaissa 2019-22, alle 17-vuotiaissa 2017-22, alle 20-vuotiaissa 2019-22 ja alle 23-vuotiaissa 2021-22. OAK on ollut aktiivinen ja menestynyt hyvin jo vuosia myös nuorimmille ikäluokille tarkoitetussa Juniori Cupissa.

Junioreiden lisäksi OAK:ssa on myös runsaasti aikuis- ja Masters-ikäluokkien nostajia. Seurassa voi kilpailutoiminnan lisäksi myös harrastaa lajia oman kunnon kehittämiseksi tai jonkin toisen lajin tukena iästä riippumatta. 

Toivomme, että kaikki painonnostosta ja seurastamme kiinnostuneet löytävät näiltä sivuilta tarvitsemansa tiedon. Mikäli ei löydy, voitte aina ottaa yhteyttä seuraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)atleettiklubi.fi.