Eettiset arvot

Seurallamme on vahvat arvot ja linja urheilun etiikan ja urheilullisuuden suhteen. Ounasvaaran Atleetti Klubi haluaa kaikessa toiminnassaan edistää puhtaan ja rehdin urheilun linjaa. Näillä arvoilla rakennetaan kestävää toimintaa ja tulevaisuutta sekä hyvinvointia niin seuran kuin myös kaikkien seuran jäsenten osalta.

Nuorisotoiminnassa keskiössä on edellä mainittujen arvojen rinnalla kasvatuksellisuus, hyvien tapojen ja seurakavereiden kunnioittaminen sekä päihteettömyys. Lasta ja nuorta kuunnellaan ja kunnioitetaan yhdenvertaisena seuran toimijana, tulevaisuuden tekijänä. Kannustamme lapsia ja nuoria harrastamaan painonnostoa paitsi hyvänä liikuntamuotona, myös ottamaan rohkeasti osaa kilpailuihin. Kilpailemiseen ei kuitenkaan ole mitään pakkoa. 

Haluamme keskustella näiden eettisten arvojen pohjalta uusien seuran jäsenyydestä kiinnostuneiden kanssa heidän omista näkemyksistään ja tavoitteistaan niin urheilun, kuntoilun, tekniikan opettelun kuin muidenkin mahdollisten henkilökohtaisten ajatusten suhteen. Lähtökohtaisesti edellytämme, että niin uudet kuin nykyisetkin jäsenet jakavat tämän osion eettiset arvot kanssamme.