Maksut

Painonnosto on edullinen harrastus niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

Ounasvaaran Atleetti Klubissa pääset painonnostoharrastukseen mukaan maksamalla ensin seuran jäsenmaksun (30 €/hlö tai 70€/perhe) sekä lisäksi harjoitusmaksun (20 €/kk). Harjoitusmaksu sisältää seuran vakiovuorojen lisäksi myös ohjatut harjoitukset ja valmennuksen.

Maksu harjoitusvuoroista ja ohjauksesta maksetaan puolivuosittain (tammi-kesä ja heinä-joulu), ellei erikseen ole tiedossa jokin perusteltu syy, miksi ei kävisi harjoituksissa joka kuukausi. Poikkeuksista täytyy sopia erikseen seuran sihteerin kanssa. 

OAK:n jäsenillä on myös mahdollisuus hankkia seuran kautta edullisesti Santasportin harjoituskortti (josta käytämme näillä sivuilla nimeä Sporttikortti), jolla pääsee harjoittelemaan Voimapajan vapaille yleisövuoroille Voimapajan aukioloaikoina sekä lisäksi urheiluopiston muillekin suorituspaikoille vapaiden tilojen puitteissa. Sporttikorttiin kuulu myös Santasportin kylpylän käyttö.

Sporttikortti voidaan luovuttaa vain yli 12-vuotiaille seuran jäsenille. Sporttikortti luovutetaan jäsenelle seuran sihteerin kautta kun sen maksu on maksettu OAK:n tilille. Huom! Seuramme jäsenillä on myös mahdollisuus harjoitella omatoimisesti Voimapajan yleisövuoroilla. Tällöin emme edellytä erikseen kuukausittaisten harjoitusmaksujen maksamista. Lisätietoa ja -ohjeita maksuista alla:

- Jäsenmaksutiedot löytyvät täältä: Jäsenmaksut 2019

- Harjoitusmaksusta tarkemmin: Harjoitusmaksut 2019

- Sporttikortista tarkemmin: Sporttikortit

Liikuntaseteleillä maksaminen on myös hyvä vaihtoehto!

- Mikäli olet uusi jäsen, pyydämme sinua ensin täyttämään jäsenhakemuksen.

- Seuran jäsenyydestä kiinnostuneita pyydämme tutustumaan seuran eettisiin arvoihin.