Harjoitusmaksut

Kausikohtainen (6 kk) harjoitusmaksu on 120 €. Alkuvuoden maksu (tammi-kesäkuu) suoritetaan tammikuussa ja loppuvuoden maksu (heinä-joulukuu) heinäkuussa. Jos aloitat kesken kauden, aloitetaan harjoitusmaksujen maksu siitä kuukaudesta alkaen, jolloin aloitat seuran vakiovuoroilla käymisen. Lue tarkemmin tältä sivulta harjoitusmaksujen perusteista ja maksamisesta.

OAK perii kausikohtaisen harjoitusmaksun kaikilta seuran jäseniltä, jotka harjoittelevat seuran vakiovuoroilla ja/tai muuten seuran valmentajien ohjauksessa Voimapajalla. Atleetti Klubin harjoitusmaksut koskevat aiemman käytännön mukaisesti niin junioreiden (Next Generation Team ja Junioriryhmä) kuin aikuistenkin harjoitusryhmiä sekä muita seuran jäseniä, jotka harjoittelevat Voimapajalla seuran valmentajien ohjauksessa.

Harjoitusmaksuilla katetaan seuran vakiovuorojen vuokrat sekä panostetaan mahdollisuuksien mukaan myös ohjaajien ja valmentajien koulutuksiin sekä muihin valmennukseen liittyviin kuluihin. Harjoitusmaksun hinnan osalta on hyvä huomioida, että seuran vakiovuorojen vuokrakustannusten kattamisen lisäksi maksu sisältää myös seuran ohjatut harjoitukset! Painonnosto on kaiken kaikkiaan halpa harrastus! :o)

Harjoitusmaksu koskee kaikenikäisiä seuran jäseniä. Sisaralennus alle 18-vuotiaille seuran jäsenille on 20 €/6 kk jokaista seuraavaa lasta kohden (esim. yksi lapsi 120 €/6 kk, kaksi lasta 220 €/6 kk, kolme lasta 300 €/6 kk jne). Myös "hyppykuukaudet" tai muut force majeure -syyt (esim. harjoittelun keskeytyminen sairauden tms. vuoksi) voidaan ottaa huomioon maksuissa (väliin jääneet kuukaudet voidaan myös siirtää seuraavalle kaudelle). Ole tällöin yhteydesä seuran sihteeri Harri Norbergiin (ks. yhteystiedot).

Maksut suoritetaan seuran pankkitilille puolivuosittain ja maksuista muistutetaan seurapostin välityksellä. Erillistä laskua maksuista ei lähetetä ellei sitä erikseen pyydetä. Alkuvuoden maksu (tammi-kesäkuu) suoritetaan tammikuussa ja loppuvuoden maksu (heinä-joulukuu) heinäkuussa. Mikäli aloitat painonnostoharrastuksen OAK:n vakiovuoroilla kesken puolivuotiskauden, alkaa kuukausimaksut pyöriä siitä kuukaudesta alkaen kun aloitat harjoittelun seuran valmentajien ohjauksessa. Tutustua toki saa pari viikkoa ennen sitoutumista jäsen- ja harjoitusmaksuihin.

Erityisistä syistä harjoitusmaksut voi maksaa pienemmissä erissä. Ole tällöin yhteydessä seuran sihteeriin Harri Norbergiin (ks. yhteystiedot), jotta voidaan sopia Sinulle ja perheellesi sopivasta maksuratkaisusta.

Harjoitusmaksut voi suorittaa myös liikuntaseteleillä tai erilaisilla tyky-korteilla. Tämä on hyvä vaihtoehto, mikäli kyseisiä maksuvälineitä saa työnantajalta. Tarkemmat ohjeet liikuntaseteleillä ja -korteilla maksamisesta sekä mitkä tuotteet käyvät maksuvälineinä löydät tästä linkistä.

Jos maksat harjoitusmaksut lapsellesi tai muulle kuin itsellesi, ilmoita maksun kohdentumisesta maksun viitekentässä ("OAK harjoitusmaksut: nimi_1, nimi_2...") tai vaihtoehtoisesti seuran sihteerille (harri.norberg(at)gmail.com), jotta maksut osataan yhdistää oikeisiin henkilöihin. Muistathan huomioida harjoitusmaksujen maksuissa myös sisaralennukset!

Suorita harjoitusmaksut tilille:

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry

Tili: FI67 5640 0220 2833 73

Viite: 1012

HUOM! Harjoitusryhmissä harjoittelun edellytyksenä on, että myös jäsenmaksu on maksettu. Santasportin vastaanotossa tarkistetaan ennen vakiovuorokortin lataamista tai päivitystä onko henkilö suorittanut jäsenmaksunsa ja ko. kautta koskevat harjoitusmaksut.