Vakiovuorot

 

Ounasvaaran Atleetti Klubilla on Santasportin voimavalmennustilassa Voimapajassa vakiovuorot joka arkipäivä iltapäivisin (ks. alla harjoitusajat ja tilavaraus) ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-11.30.

Huomioikaa, että OAK:lla on vakioharjoitusajat aikuisten ohjatulle ryhmälle maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-20. Tällöin tilaa on (vain) kaksi riviä. Tiistaisin ja torstaisin on lasten ja nuorten punttikoulu klo 17.30-19.  Tiistain vuorolla on tilaa kolme ja torstain vuorolla kaksi riviä.

 

Vakiovuorovaraukset:

Maanantai: klo 16-17 (rivi I) ja klo 17-20 (rivit I-II)

Tiistai: klo klo 16-17 (rivi I), klo 17-19 (rivit I-III) ja klo 19-20 (lavat 1-2)

Keskiviikko: klo 16-17 (rivi I) ja klo 17-20 (rivit I-II)

Torstai: klo 17-19 (rivit I-II) ja klo 19-20 (lavat 1-2)

Perjantai: klo 17-19 (rivi I)

Lauantai: klo 10-11.30 (rivit I-II)

Sunnuntai: klo 10-11.30 (rivi I)

HUOM! KÄYDÄÄN VUOROILLA MAHDOLLISIMMAN TASAISESTI PITKIN ILTAA (MA-KE KLO 16 ALKAEN), JOTTA VOIMAPAJALLE VARAAMAMME TILA VOIDAAN KÄYTTÄÄ SITEN, ETTÄ TURVAVÄLIT SÄILYY.

Voimapajalla on yhteensä 20 painonnostopaikkaa, jotka sijaitsevat viidellä rivillä (rivit I-V). OAK:n vakiovuorot ovat ajankohdasta riippuen riveillä I-III. Omilla Santasportilta ostetuilla seurahintaisilla harjoituskorteilla ja Lapin Urheiluakatemian akatemiakorteilla voi harjoitella myös Voimapajan yleisövuoroilla eli kaikilla nostopaikoilla, jotka eivät ole erikseen varattu jonkun seuran tai ryhmän harjoitusta varten. Ilmoitustauluillamme löytyvät OAK:n ja RoRe:n vakiovuorovaraukset.

Huomaathan, että OAK:n vakiovuorokortti oikeuttaa jäsenten harjoittelemisen vain seuran vakiovuoroksi varatuilla lavoilla/riveillä! Vakiovuorokorteilla pääsee sisään Voimapajalle 15 minuuttia ennen vakiovuoron alkua ja ulos 20 minuuttia vakiovuoron päätyttyä.

Huom! Viikoilla 10 (hiihtolomaviikko), 27 (kesälomaviikko) ja 30 (punttikarnevaaliviikko) sekä 52 (joululomaviikko) seuralla ei ole vakiovuoroja Voimapajalla.

 

Vakiovuorojen käyttö

Ounasvaaran Atleetti Klubin vakiovuorojen käyttö painonnostoharjoitteluun edellyttää seuran vuotuisen jäsenmaksun sekä seuran johtokunnan asettaman harjoitusmaksun maksamisen. Tarkemmat tiedot jäsen- ja harjoitusmaksuista löydät sivulta Maksut.