Jäsenedut

Santasport harjoituskortit (Sporttikortit):

* Vuosikortti (12 kk) 150 € + kortti 10 € (jos ei ole vielä avainkorttia)

Seuran urheilijoilla ja valmentajilla on mahdollisuus hankkia sopimushintaisia henkilökohtaisia harjoituskortteja (Sporttikortti) Voimapajalle. Harjoituskortit oikeuttavat omatoimiseen harjoitteluun Voimapajan yleisövuoroilla, kun ne eivät ole käytössä. Henkilökohtainen harjoituskortti ei oikeuta harjoituspaikkojen varaamiseen eikä menemään sellaiselle suorituspaikalle, joka on varattu jonkun muun seuran tai opiston toimesta. Seura toimittaa Santasportille nimilistan seuran jäsenistä, jotka ovat oikeutettuja ostamaan sopimushintaisen harjoituskortin Lapin Urheiluopiston urheiluhalliin. Sopimushintaisia kortteja voi lunastaa ainoastaan seuran jäsenille.


Santasport kylpyläkortit:

* Vuosikortti (12 kk) 200 €

* Puolivuosikortti (6 kk) 150 €

* 10 kerran kortti 70 €

Seuran jäsenet voivat ostaa kortin henkilökohtaisesti Santasportin vastaanotosta. Seura vastaa, että jäsenistön nimilista on ajan tasalla vastaanotossa. Muistakaa siis mainita näitä etuhintaisia kylpyläkortteja ostaessanne, että olette OAK:n jäsen (=olette maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksun). Voitte käyttää kylpyläkorttien ostamiseen myös tykyseteleitä tai -kortteja.


Crossfit: aloituskurssi 150 € (norm. 210 €)


CMS liikuntaklubi:

Seuran jäsenille ja samassa taloudessa asuville etuna klubijäsenyyden liittymismaksu ja ensimmäinen treenikuukausi veloituksetta (arvo 86 €). Jäsenyys sisältää mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatuntien, kylpylän, lapsiparkin ja jäsenten omien keilausvuorojen käytön. 

Kysy lisää: asiakasneuvoja@santasport.fi / p. 020 798 4268