Harjoituspaikka

Ounasvaaran Atleetti Klubin harjoituspaikka on Santasport Lapin Urheiluopiston Voimapajalla, joka otettiin käyttöön toukokuussa 2014. Tilaa salissa on 252 m2. Seuralla on Voimapajalla vakiovuorot, joiden aikataulut ja tilavaraukset löytyvät sivulta vakiovuorot. OAK harjoittelee pääsääntöisesti Voimapajan riveillä I-III.

Voimapaja täyttää vaativankin harrastajan toiveet ja tarjoaa Suomen parhaat olosuhteet painonnostoharjoitteluun myös isoille ryhmille. Voimapajalla on runsaasti miesten 20 kilon harjoitustankoja, naisten 15 kilon tankoja, ja näiden lisäksi myös useita 10 kilon ja 5 kilon harjoitustankoja tekniikan opetteluun. Salin tangot ja levyt ovat Eleikon valmistamia.

OAK:n vakiovuorojen käyttäjät (OAK:n harjoitusmaksun suorittaneet) voivat käyttää oheisharjoitteluunsa OAK:n vakiovuorojen aikana myös muita Lapin Urheiluopiston urheiluhallin tiloja ja kuntosalia silloin kun harjoituksia ei voi suorittaa Voimapajalla. Tällöin on huomioitava, että tilat eivät ole varattu muiden seurojen/ryhmien käyttöön. Sporttikortti mahdollistaa tilojen käytön myös vakiovuorojen ulkopuolella.