OAK:n VUOSIKOKOUS la 9.5.2015 klo 13

2.5.2015

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry:n sääntömääräinen VUOSIKOKOUS pidetään lauantaina 9.5.2015 klo 13 alkaen Lapin Urheiluopistolla Rovaniemellä. Kokouspaikka on kokoustila VOIMA. Kulku kokoustilaan päävastaanoton jälkeen portaat ylös toiseen kerrokseen.

Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.  

Lisäksi keskustellaan seuran johtokunnan suunnittelemasta uudesta toimintamallista, jossa useammat seuran jäsenet pääsevät osallistumaan konkreettisesti seuran toiminnan keskeisten osa-alueiden kehittämiseen ja toteutukseen. Jos haluat vaikuttaa tähän uudistukseen, kannattaa tulla paikalle vuosikokoukseen. 

Kaikki OAK:n jäsenet lämpimästi tervetuloa!

T: johtokunta

Liitteet: luonnos OAK:n toimintakertomuksesta vuodelta 2014

Vuosikokousilmoitus on julkaistu Uudessa Rovaniemessä keskiviikkona 29.4.2015 ja Lapin Kansan seurapalstalla torstaina 30.4.2015. Lisäksi vuosikokousilmoitus on esillä seuran ilmoitustauluilla Lapin Urheiluopistolla sekä seuran nettisivuilla www.atleettiklubi.fi ja sosiaalisessa mediassa www.facebook.com/atleettiklubi.

Liitteet

  • OAK TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014.pdf (94 kB)
    Seuran toimintakertomus vuodelta 2014. Vuosikokouksessa on vielä mahdollista esittää ja tehdä pieniä lisäyksiä tai muutoksia mikäli jotain olennaista on unohtunut oheisesta versiosta.