Ounasvaaran Atleetti Klubin vuoden 2016 jäsenmaksu ja salinkäyttömaksut

17.1.2016

Hyvää alkanutta painonnostovuotta kaikille!

Ounasvaaran Atleetti Klubin jäsenmaksut ovat jälleen maksussa seuran vanhoille ja uusille jäsenille vuoden 2016 osalta. Jäsenmaksu on 30 € ja sen maksaminen on edellytys mm. seuran vakiovuorojen käytölle Santasportin upealla Voimapajalla. Viime vuonna OAK:n jäsenmäärä oli yhteensä 139! Osa on jo suorittanut jäsenmaksun ja salinkäyttömaksut. Jos tiedät maksaneesi nämä maksut, niin asia on osaltasi jo kunnossa. Suurkiitokset kaikille teille, jotka olette maksaneet jäsenmaksun ja salimaksuja tai tulette sen piakkoin tekemään! 

Jäsenmaksu ja salinkäyttömaksu 2016

Vuoden 2016 jäsenmaksu 30 € ja kevätkauden (tammi-kesäkuu) salinkäyttömaksut (120 €/6 kk) tulee nyt maksaa, jotta Santasportin vastaanotto voi päivittää OAK:n vakiovuorokortit ajalle 1.2.-31.7.2016. Nykyiset vakiovuorokortit ovat voimassa 31.1. asti. Helmikuun alussa kortti pitää siis päivittää vastaanotossa ja silloin vastaanotto tarkastaa onko jäsenmaksu ja salivuoron käyttömaksuasiat kunnossa. Vastaanotolla ei ole lupa päivittää avainkorttia mikäli maksuja ei ole suoritettu.

Jäsenmaksun voi tietenkin maksaa myös, vaikka tarkoitus ei olisikaan käydä harjoittelemassa Voimapajalla. Seuran varsinainen jäsenmaksu on 30 € ja kannatusjäsenmaksu 15 €.

Huomioi, että uusien seuran jäsenyydestä kiinnostuneiden henkilöiden on ensin otettava yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai sihteeriin. Voit myös jättää suoraan jäsenhakemuksen osoitteessa www.atleettiklubi.fi/seura/miten-jaseneksi/, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille:

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry

Tili: FI67 5640 0220 2833 73

Viite: 1009

OAK:n vakiovuorojen salinkäyttömaksu suoritetaan oma-aloitteisesti seuran pankkitilille puolivuosittain. Maksun voi suorittaa myös liikuntaseteleillä tai tyky-korteilla (ohje seuran nettisivuilla). Alkuvuoden maksu (tammi-kesäkuu) suoritetaan tammikuussa ja loppuvuoden maksu (heinä-joulukuu) heinäkuussa. Erityisistä syistä maksun voi maksaa myös kuukausittain.

Salinkäyttömaksu maksetaan seuran tilille:

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry

Tili: FI67 5640 0220 2833 73

Viite: 1012

Tietoa salinkäyttömaksusta löytyy osoitteesta atleettiklubi.fi/seura/harjoitusmaksut

Tietoa seuran harjoitusvuoroista osoitteesta www.atleettiklubi.fi/seura/harjoitusvuorot

Seuran nettisivuja www.atleettiklubi.fi on päivitetty siten, että ne palvelisivat seuramme jäsenistöä mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Vastaukset useimpiin kysymyksiin löytyvät nettisivuilta, mutta aina voi kysyä myös suoraan askarruttavista asioista esim. s-postitse info@atleettiklubi.fi. Helpoiten maksujen osalta löydät tietoa osoitteesta www.atleettiklubi.fi/hinnat-2016/.

Seuraavat kisat:

Seuraavat painonnostokilpailut Santasportin Voimapajalla lauantaina 30.1. klo 12 alkaen: Lapin piirinmestaruuskilpailut. Huikea kisatapahtuma tulossa! Kannattaa tulla katsomaan.

Hyvää ja vahvaa vuotta 2016 kaikille OAK:n jäsenille!

Terveisin,

Harri Norberg

OAK sihteeri

GSM 0500 343 303