Veikko Oja jatkaa OAK:n puheenjohtajana

21.3.2016



OAK:n johtokunnan muodostavat Eero Oja, Jussi Syväniemi, Harri Norberg, Saija Määttä ja pj Veikko Oja.
OAK:n johtokunnan muodostavat Eero Oja, Jussi Syväniemi, Harri Norberg, Saija Määttä ja pj Veikko Oja.

Ounasvaaran Atleetti Klubin vuoden 2016 vuosikokoukseen osallistui ennätysrunsas määrä seuran jäseniä keskustelemaan ja päättämään niin lakisääteisistä vuosikokousasioista kuin yleisesti seuran tulevaisuuden kannalta tärkeistä asioista. Paikalla oli lähes 20 seuran jäsentä.

Vuosikokous valitsi seuran johtokunnassa jatkamaan saman kokoonpanon kuin vuosi aiemminkin eli puheenjohtajaksi valittiin Veikko Oja ja muiksi johtokunnan jäseniksi Eero Oja, Saija Määttä, Jussi Syväniemi ja Harri Norberg. Veikko valittiin puheenjohtajaksi 9. kerran peräkkäin.

Ounasvaaran Atleetti Klubi oli vuonna 2015 Suomen painonnostoliiton kolmanneksi aktiivisin seura ja on ollut vuodesta toiseen kilpailullisesti Suomen parhaiden painonnostoseurojen joukossa nuorten ikäluokissa. Vuonna 2015 OAK oli nuorten SM-kisoissa alle 20-vuotiaiden ikäluokassa ja seurajoukkuekisan nuorisosarjassa hopeasijalla.

Seuran arvoihin kuuluu keskeisesti puhtaan ja rehdin urheilun linja. Seuran eettiset arvot ovat luettavissa seuran nettisivuilta.