Syyskauden 2019 harjoitusmaksut ja Sporttikortit

17.7.2019

Santasportin Voimapajalla OAK:n vakiovuoroilla harjoittelevien OAK:n jäsenten osalta on taas aika pistää maksuun syyskauden (heinä-joulukuu) harjoitusmaksut (120 €/6 kk), jotta Santasportin vastaanotto voi päivittää jäsentemme vakiovuorokortit ajalle 1.8.2019-31.1.2020.

Kevätkaudelle päivitetyt vakiovuorokortit ovat voimassa 31.7. asti. Elokuun alussa kortti pitää siis päivittää vastaanotossa ja silloin vastaanotto tarkastaa onko korttia päivittävän jäsenmaksu ja harjoitusmaksuasiat kunnossa. Vastaanotolla ei ole lupa päivittää avainkorttia mikäli maksuja ei ole suoritettu.

OAK:n vakiovuorojen harjoitusmaksu (sisältää ohjauksen) suoritetaan oma-aloitteisesti seuran pankkitilille puolivuosittain, syyskauden osalta heinäkuussa. Erityisistä syistä ja erikseen sovittaessa maksun voi maksaa myös lyhyemmissä jaksoissa. Myös ne kuukaudet, jolloin ette käy lainkaan Voimapajalla otetaan huomioon vähennyksinä (=harjoitusmaksu maksetaan vain niiltä kuukausilta, jolloin käyttää seuran vuoroja). Ota tällöin yhteyttä Harriin (harri.norberg@gmail.com) tai Jussiin (jussi.a.syvaniemi@gmail.com). Muistattehan huomioida lasten harjoitusmaksujen osalta myös mahdolliset sisaralennukset.

Jos haluat tarkistaa oletko jo maksanut (oman/lapsesi/perheesi) jäsenmaksun tai mikä on tilanteesi harjoitusmaksujen osalta, voit lähettää sähköpostia seuran sihteerille Harri Norbergille: harri.norberg@gmail.com. Voit tarkistaa tilanteen myös Urkalla käydessänne Santasportin vastaanotossa olevalta listalta. Osa onkin jo maksanut syyskauden harjoitusmaksut, kiitokset jo maksut suorittaneille!

Lue lisää harjoitusmaksuista: https://www.atleettiklubi.fi/maksut/harjoitusmaksut/

--------------------------------------------------

Sporttikorttien päivitys on niin ikään ajankohtainen useiden jäsentemme kohdalla. Mikäli sinulla on ollut kevätkaudella 2019 OAK:n 6 kk Sporttikortti (omatoimiset harjoittelijat) ja sen voimassaolo on päättynyt (tai päättymässä), voit käydä päivittämässä sen suoraan Santasportin vastaanotossa maksamalla Santasportille 75 € maksun (rahalla tai tykyillä). Maksakaa lisäksi 6 kk kortin seurahinnasta (100 €) vajaaksi jäävä 25 € seuran tilille tai tykyinä Santasportin vastaanottoon (muistakaa tällöin maksun osoitus OAK:n tykymaksujen listalle!).

Jos käyt seuran ohjatuilla vakiovuoroilla ja maksat siten myös kuukausittaisia harjoitusmaksuja, sovi tällöin uuden Sporttikortin hankinta tai kevätkaudella hankitun Sporttikortin päivitys seuran sihteerin kanssa, koska seuran hinta Sporttikortille on harjoitusmaksujen maksamisen yhteydessä Santasportin perimää hintaa halvempi. Muistattehan myös, että Sporttikortteja ei voida luovuttaa alle 12-vuotiaille.

Lue lisää Sporttikorteista: https://www.atleettiklubi.fi/maksut/sporttikortit/

--------------------------------------------------

Harjoitusmaksut ja Sporttikortit voi maksaa myös liikuntaseteleillä tai tyky-korteilla Santasportin vastaanottoon.

Tietoa kaikista maksuista (myös seuran tilinumero) ja hinnoista löytyy osoitteesta https://www.atleettiklubi.fi/maksut/.

--------------------------------------------------

 

Oikein hyvää kesää kaikille OAK:n jäsenille!

 

Rautaisin terveisin,

 

Harri Norberg

OAK sihteeri

GSM 0500 343 303

www.atleettiklubi.fi

www.facebook.com/atleettiklubi