Seurapaitapäivä 24.9.2019

Aika: 24.9.2019
Paikka: Työpaikat, koulut ja vapaa-aika

Nyt kaikki atleettiklubilaiset seuran t-paidat ja/tai verryttelyasut päälle työpaikoille, kouluihin ja vapaa-ajalle tiistaina 24.9., jolloin juhlistetaan Seurapaitapäivää! Lue lisää alta.

 

Haastakaa kaikki Seurapaitapäivään 24.9.

Suomalaisissa urheiluseuroissa on yli miljoona liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. Seurasydän-kampanja haluaa nostaa esille seuratoiminnan ylivoimaisen vahvuuden – yhteisöllisyyden. Olympiakomitea, lajiliitot ja liikunnan aluejärjestöt haastavat kaikki urheiluseurat mukaan kampanjaan, joka tekee yhteisöllisyyden näkyväksi ja liputtaa suomalaista seuratoimintaa!

Yksi kampanjan kohokohdista on tiistaina 24.9. vietettävä Seurapaitapäivä, jolloin kaikkia suomalaisia kehotetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten sonnustautumaan oman seuran väreihin.

Haastakaa nyt kaikki seuranne jäsenet – entiset ja nykyiset, valmentajista faneihin ja huoltajista harrastajiin – sonnustautumaan seuran vaatteisiin tai väreihin! Muistakaa kannustaa mukaan myös yhteistyökumppanit ja kotikaupunkinne nostamaan esiin seurojen väriä.

 

Näin voitte olla mukana Seurapaitapäivässä

  • Haastakaa nykyiset ja entiset jäsenet mukaan
  • Kertokaa päivän tulosta uutiskirjeessä, nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja harjoituksissa
  • Jakakaa 24.9. kuvia tunnisteilla #seurapaitapäivä, #seurasydän ja seuran oma hashtag.

Sykkiikö teillä #SEURASYDÄN? KYLLÄ! OAK:ssa sykkii suuri ja vahva #SEURASYDÄN! :o)