Jäsenmaksu

Urheiluseuran, kuten kaikkien yhdistysten, jäsenyyden ja jäsenetujen perusta on vuosittain maksettava jäsenmaksu. OAK:n jäsenmaksu on vuoden 2020 osalta 30 €.

Perheiden osalta jäsenmaksu on 70 €, jolla voitte maksaa vaikka koko perheen jäsenmaksun. Muistakaa tällöin ilmoittaa maksun yhteydessä keitä kaikkia perhejäsenmaksu koskee (ks. tarkemmin alla).

Huomaattehan, että uusien seuran jäseneksi haluavien tulee ensin hakea seuran jäseneksi eikä jäsenmaksun maksaminen siten varmista vielä jäsenyyttä. Seuran hallitus vahvistaa uudet jäsenet säännöllisin väliajoin. Jos et vielä ole seuran jäsen, mutta haluat liittyä seuraamme, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake sivulla Miten jäseneksi.

 

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN:

Maksu: 30 € (varsinainen jäsenmaksu)

Maksun saaja: Ounasvaaran Atleetti Klubi ry.

IBAN-tilinumero: FI67 5640 0220 2833 73

Viitenumero: 1009

 

HUOM!

Jos maksat samalla maksulla useamman henkilön (kaksi henkeä tai kahta useamman perheenjäsenen käsittävä perhejäsenmaksu) tai jonkun muun kuin oman jäsenmaksusi, niin kirjoita jäsenmaksun viitekenttään tiedot "OAK jäsenmaksu: nimi_1, nimi_2, nimi_3 jne.". Mikäli jäsenmaksu koskee sinua itseäsi, käytä viitenumerona 1009 (ks. yllä).

Maksun tultua seuran tilille jäsentiedot toimitetaan Santasport Lapin Urheiluopiston vastaanottoon. Seuramme vakioharjoitusvuorot ovat Santasportin Voimapajalla. Ilman voimassaolevaa jäsenmaksua ja nimeä jäsenmaksurekisterissämme ei Urheiluopiston vastaanotossa päivitetä Voimapajan käyttöön OAK:n harjoitusvuoroille oikeuttavia avainkortteja.

Ounasvaaran Atleetti Klubin vakiovuorojen käyttö edellyttää jäsenmaksun lisäksi myös kausikohtaisten harjoitusmaksujen maksamista. Lue lisää harjoitusmaksusta ja harjoitusmaksun maksamisesta sivulta Harjoitusmaksut.