Jäsenmaksu

Urheiluseuran, kuten kaikkien yhdistysten, jäsenyyden ja jäsenetujen perusta on vuosittain maksettava jäsenmaksu. OAK:n jäsenmaksu on vuoden 2019 osalta 30 €.

Perheiden osalta jäsenmaksu on 70 €, jolla voitte maksaa vaikka koko perheen jäsenmaksun. Muistakaa tällöin olla yhteydessä seuran rahastonhoitajaan ja sihteeriin ja ilmoittaa keitä kaikkia perhejäsenmaksu koskee (ks. tarkemmin alla).

 

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN:

Maksu: 30 € (varsinainen jäsenmaksu)

Maksun saaja: Ounasvaaran Atleetti Klubi ry.

IBAN-tilinumero: FI67 5640 0220 2833 73

Viitenumero: 1009

 

HUOM!

Jos maksat samalla maksulla useamman henkilön (kaksi henkeä tai kahta useamman perheenjäsenen käsittävä perhejäsenmaksu) tai jonkun muun kuin oman jäsenmaksusi, niin ilmoita tästä erikseen sähköpostilla seuran rahastonhoitajalle Jussi Syväniemelle (jussi.a.syvaniemi(at)gmail.com; kopio seuran sihteerille: harri.norberg(at)gmail.com), jotta maksut yhdistyvät oikeisiin henkilöihin. TAI: laita jäsenmaksun viitekenttään tiedot "OAK jäsenmaksu: nimi_1, nimi_2, nimi_3 jne.".

Maksun tultua seuran tilille jäsentiedot toimitetaan Santasport Lapin Urheiluopiston vastaanottoon. Seuramme vakioharjoitusvuorot ovat Santasportin Voimapajalla. Ilman voimassaolevaa jäsenmaksua ja nimeä jäsenmaksurekisterissämme ei Urheiluopiston vastaanotossa päivitetä Voimapajan käyttöön OAK:n harjoitusvuoroille oikeuttavia avainkortteja.

Ounasvaaran Atleetti Klubin vakiovuorojen käyttö edellyttää jäsenmaksun lisäksi myös kausikohtaisten harjoitusmaksujen maksamista. Lue lisää harjoitusmaksusta ja harjoitusmaksun maksamisesta sivulta Harjoitusmaksut.

Jos et vielä ole seuran jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake sivulla Miten jäseneksi.