EM-kisainfo - kaikki mukaan!

OAK järjestää EM-kisainfon Santasportilla (luokkahuone Rova) su 19.9. klo 17-19. Infoon voi osallistua myös etänä Google Meetin kautta. Linkki löytyy seuran tapahtumakalenterista ja Facebookissa myös tämän viestin yhteydessä. 

EM-kisainfossa luodaan katsaus EM-kisojen järjestelyihin alustajina EM-kisojen pääsihteeri Marko Keskitalo (SPNL) ja Harri Norberg (OAK). Käydään läpi EM-kisojen läpivientiä tiimeittäin. 

EM-kisainfoon on tärkeää osallistua kaikkien, jotka voivat osallistua kisatalkoisiin ja kisatapahtuman läpiviemiseen vaikka lyhyemmänkin ajan. Tämä on tärkeää erityisesti OAK:n jäsenille, mutta EM-kisainfo on tarkoitettu ihan kaikille aiheesta kiinnostuneille. Pääsit sitten yhden päivän tai koko tapahtuman ajan mukaan, panoksesi on tärkeä! Nyt jos koskaan OAK ja suomalainen painonnosto tarvitsee apuasi! Kisapaikan rakennustalkoot alkavat jo keskiviikkona 22.9. klo 12. 

Paikan päälle Santasportin Rova-saliin löydät kun tulet ns. vanhan respan (Ounashallin parkkipaikan puoleinen sisäänkäynti) kautta sisään, kävelet aulan läpi kohti Puhti-ravintolan portaita, portaat ylös toiseen kerrokseen ja portaiden yläpäästä heti oikealle käytävälle, jota jonkin matkaa oikealle. 

Tervetuloa infoon joko paikan päälle tai Google Meetillä. 

t: Harri Norberg 
EM-kisojen järjestelytoimikunta 
p. 0500 343 303

Sunnuntai, 19. syyskuuta · 5:00 - 7:00ip 
Google Meetin liittymistiedot 
Videopuhelun linkki: https://meet.google.com/jdn-fvdr-hag 
Tai soita: Numeron ‪(FI) +358 9 85691576‬ PIN-koodi: ‪987 911 219‬#