Joulumyyjäisten talkoot Santasportilla

Ounasvaaran Atleetti Klubi toimii jälleen Lions Club Rovaniemi/Napapiirin apuna Santasportilla järjestettävien suurten Joulumyyjäisten järjestelyissä. Joulumyyjäiset järjestetään la-su 4.–5.12., mutta myyjäisalueen rakennustalkoot aloitetaan jo perjantaina 3.12. klo 12. Suurimmat talkoovoimat tarvitaan perjantaina klo 16 jälkeen, joten silloin kaikki kynnelle kykenevät opistolle.

Talkootehtäviä on monenlaisia: perjantaina myyjäisalueen rakentaminen, lauantaina ja sunnuntaina kahvion pitoa ja liikenteenohjausta, ja lopuksi myyjäisalueen purkaminen sunnuntaina klo 16 alkaen. Leipomuksia, esim. joulutorttuja voi myös leipoa myyjäisten kahvioon.

Pyydämme nyt kaikkia atleettiklubilaisia ja kaikkia seuraamme tukevia mukaan Joulumyyjäisten talkoisiin 3.–5.12. Jos (ja kun) pääset(te) osallistumaan talkoisiin, niin laittakaa hetimmiten viestiä s-postilla osoitteeseen info@atleettiklubi.fi. Otsikoksi riittää ”Talkoot”.

Viestin yhteydessä voitte tarkentaa minä päivinä/aikoina sekä minkälaisiin tehtäviin voitte osallistua. Rakennus- ja purkutyöt ovat kestäneet aiemmin vain pari-kolme tuntia. Mutta la-su tarvitaan siis väkeä myös kahvioon ja liikenteenohjaukseen.

Talkootyön tuotot käytetään seuramme junioritoimintaan. Osallistumalla talkoisiin olette mukana tekemässä yhdessä hyvää myös muille Lions Clubin tukemille tahoille! Sekä luomassa joulutunnelmaa kaikille rovaniemeläisille!

Lisätietoja

Jussi Timonen-Nissi

OAK:n puheenjohtaja

p. 0400 122 696 (päivisin whatsapp)