Joulumyyjäisten talkoot

Ounasvaaran Atleetti Klubi on mukana talkoilemassan LC Rovaniemi-Napapiirin kanssa perinteisiä joulumyyjäisiä Santasportin suuressa urheiluhallissa perjantaina 9.12. klo 15 alkaen. Tehtäviä on monenlaisia ja aiemmin mukana olleet jo tietävätkin mitä näissä talkoissa touhutaan: ensin talkoillaan perjantaina myyjäisalueen pöydät ja penkit halliin sekä puhdistetaan pöydät. Huolehditaan kahvion alle tulevan suojamaton laittamiset ja autetaan muutenkin myyjäisten alueen valmistelusta. Lauantaina ja sunnuntaina tarvitaan myös liikenteenohjaajia ja ihmisiä EA-pisteelle.

Yksi iso tehtävä, jolla voimme myös edistää myyjäisistä ns. viivan alle jäävää tuottoa ja siten myös seuran talkoilusta saamaa tuloa on kisakahvion pyörittäminen yhdessä Lions Clubin kanssa. Kisakahvioon toivotaan leipomuksina kotitekoisia mokkapaloja ja joulutorttuja. Leivontatarvikkeista saa kustannukset takaisin, kun toimittaa kuitin kahvioon. Jos voit leipoa myyjäisten kahvioon, ilmoitathan siitä LC Rovaniemi-Napapiiriin Jukka-Pekka Alasuutarille viestillä tai soittamalla p. 040 531 4011. Näin pysytään "kärryillä" siitä, että kahvioon tulee riittävästi myytävää.

Sunnuntain purkutalkoot alkavat klo 16. Toivotaan runsasta talkooväen osallistumista niin myyjäisten rakentamiseen perjantaina, kahvion pitoon ynnä liikenteen ohjaukseen lauantaina ja sunnuntaina, sekä purkutalkoisiin sunnuntaina. Myyjäisten kahviossa muutamakin tunti on hieno juttu, ilmoitathan mihin aikaan voit osallistua. Talkooväelle on järjestäjien toimesta tarjolla myös joulupuuro.

Ilmoittakaa joulumyyjäisten talkoisiin (rakentaminen, liikenteenohjaus, EA-piste, kahvio, siivous ja purkaminen) osallistumisestanne (päivä, tehtävä ja mahdolliset aikarajaukset) seuran pj Jussi Timonen-Nissille (p. 0400 122 696/whatsapp) tai s-postilla: jussitimonennissi@gmail.com.