Kevätkauden 2021 harjoittelumaksut

1.1.2021

Harjoittelumaksujen maksutoiminnot on avattu keväälle 2021. Harjoittelumaksu on tarkoitettu niille, jotka eivät osallistu ohjattuihin ryhmiin tai muihin seuran tarjoamiin valmennuspalveluihin. Myös Lapin urheiluakatemian kirjoilla olevien seuran nuorten osalta kausimaksuna on tässä uutisessa kuvattu harjoittelumaksu.

Maksamalla kuukausittaisen harjoittelumaksun seuran jäsenet saavat oikeuden käyttää OAK:n vakiovuoroja Santasportin Voimapajalla. OAK:n harjoittelumaksu on 25 €/kk, mutta mikäli maksat harjoittelumaksun koko kevätkaudelle 2021 (tammi-kesäkuu) jo tammikuussa, kausimaksu on 125 €. Harjoittelumaksuilla katetaan mm. seuran Voimapajalle varaamien vakiovuorojen kustannukset.

Harjoittelumaksun (kevät 2021) pääset maksamaan tästä

Huomaathan, että maksaaksesi harjoittelumaksun sinun pitää olla rekisteröitynyt Suomisporttiin. Mikäli sinulla on kysyttävää maksujen suhteen, voit kysyä apua OAK:n seurakehittäjä Kai Janssonilta (kai.jansson@santasport.fi, p. 040 537 6537) tai OAK:n sihteeriltä Harri Norbergilta (harri.norberg@gmail.com, p. 0500 343 303). 

Harjoittelumaksut (ja seuraetuihin kuuluvia tuotteita) voi aiempaan tapaan maksaa myös liikuntaseteleillä tai tykykorteilla Santasportin vastaanottoon. Ole kuitenkin tällöin etukäteen yhteydessä seuran sihteeriin.


Voimapajalla on seuran vakiovuoroilla tilaa ajankohdasta riippuen riveillä I-III. Kuva OAK:n Masters-leiriltä 30.3.2019.