Heikki Keskitalo OAK:n puheenjohtajaksi

29.4.2023

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry valitsi sunnuntaina 23.4. pidetyssä vuosikokouksessa seuran uudeksi puheenjohtajaksi Heikki Keskitalon. Heikin kokemus liikunta-alan hallinnon, koulutuksen ja urheilutoiminnan saralla on rautainen. Hän on myös Suomen painonnostoliiton johtokunnan jäsen ja liiton valmennuksen asiantuntijaryhmän puheenjohtaja.

Hallituksen jäseninä jatkavat Anne-Mari Suoniemi, Ari Moilanen, Harri Norberg, Janne Ollonen, Juho Tapio, Jussi Timonen-Nissi, Jyri Ruutu ja Väinö Suoniemi.

Kokouksessa käytiin läpi ja hyväksyttiin seuran toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2022 sekä luotiin katsausta kuluvaan vuoteen toimintasuunnitelman ja talousarvion myötä. Vuosi 2022 oli monella tavalla aktiivista aikaa ja seuran urheilijat menestyivät hienosti niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä kisalavoilla. Myös painonnostoa harrastuksena vietiin eteenpäin seuran omissa ryhmissä ja harrastamisen Suomen mallilla kolmella koululla.

OAK voitti vuonna 2022 seurajoukkueiden mestaruussarjan runkosarjan ja loppuottelun toisen kerran seurahistoriassa. OAK oli myös painonnostoliiton toimintakilpailussa Suomen aktiivisin painonnostoseura. Painonnostoliitto puolestaan valitsi OAK:n jo kolmannen kerran peräkkäin vuoden seuraksi.

Vuosikokous evästi lopuksi uutta hallitusta aloittamaan tiimien / työryhmien aktivoimisen seuran eri toimintojen toteuttamiseksi. Todettiin, että seura toimii puhtaasti vapaaehtoistyön voimin ja seuran toiminnan edelleen kasvaessa työtä on mielekästä jakaa leveämmille harteille. Tästä tullaan viestimään seuran jäsenille ja lasten huoltajille kevään uutiskirjeessä. Tervetuloa mukaan seuran toimintaan!