Kesän seura-asutilaukset 5.6. mennessä

28.5.2024

Ounasvaaran Atleetti Klubin seura-asutilaukset ovat olleet käynnissä alkuvuoden ja siitä on informoitu seuran yhteisessä whatsapp-ryhmässä (OAK Info). Ohessa päivitetty seura-asukatalogi ja tilauslomake. Uutuutena kesän kynnyksellä vetoketjutaskulliset shortsit.

Seuraava tilaus laitetaan eteen päin siten, että tuotteet ehtivät tulla Rovaniemelle painettuina ennen juhannusta. Uudet tilaukset tämän ohjeistuksen mukaisesti keskiviikkoon 5.6.2024 mennessä.

Jokainen seuran jäsen, joka haluaa tilata jotakin tuotetta, niin täyttää oheisen tilauskaavakkeen (excel) ja lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen jarno.makynen@intersport.fi sekä kopiona seuran pj Heikki Keskitalolle osoitteeseen heikki.keskitalo@santasport.fi. 

Jos et ole vielä ehtinyt tilata itsellesi seura-asuja, niin eipä hätiä, nyt vielä ehtii saada asuja ennen juhannusta. Seuraavat tilaukset menevät syksylle. OAK infossa infotaan sitten tarkemmin seuraavista toimituseristä.

  • Selaa kuvastoa ja valitse itsellesi sopivin kokonaisuus. Huomoithan, että kuvaston hintoihin lisätään painatuskulut ja tilauksen hinta muodostuu siten tuotteiden ja painatusten yhteishinnasta (ks. oheisesta tilauslomakkeesta).

  • Jos et saa avattua exceliä, voit myös tulostaa tämän pdf-tiedoston ja täyttää sen kynällä. Ota siinä tapauksessa kuva tilauslomakkeesta ja lähetä kuvana ohjeiden mukaisesti Intersportille ja Heikki Keskitalolle.