OAK:lle viisi kesätyöseteliä nuorten (15-29v) työllistämiseen - haku käynnissä 13.5. asti

8.5.2022

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry:lle on myönnetty kesätyöseteleitä viiden nuoren (15-29v) työllistämiseen. OAK:n kesätyöpaikkojen haku on parhaillaan käynnissä. Jos olet kiinnostunut kesätöistä seurassamme, jätä vapaamuotoinen työhakemus seuralle pe 13.5. mennessä osoitteeseen info@atleettiklubi.fi. Jos sinulla on jo esim. kaupungin kesätyöseteli, niin mainitsethan sen hakemuksen yhteydessä.

Työtehtävistä sovitaan tarkemmin, mutta ne sisältävät mm. seuramme junioriryhmien ohjausta (alle 18-vuotiaat toimivat ryhmissä apuohjaajina ja täysi-ikäiset vastaavina ohjaajina), erilaisia tapahtumien järjestelyjä (esim. koululaisten Kevätkirmaus 31.5.), leirien ohjaustyöhön ja kilpailujen järjestelyihin osallistumista, sekä muita seuran hallituksen antamia tehtäviä. Nuorille ohjaajille on tarjolla Lapin Liikunnan kautta myös valmentaja- ja ohjaajakoulutusta, minkä voi sisällyttää osaksi kesätyötä.

Kesätyöseteli on Lapin Liikunta ry:n myöntämä, johon rahoitus tulee Opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Avustuksen käyttötarkoituksena on edistää nuorten kesätoimintaa liikunta- ja urheiluseuroissa 1.5.-30.9.2022 välisenä aikana.

Avustuksella tuetaan lasten ja nuorten liikuntaa, liikuttamista ja harrastustoiminnan lisäämistä liikunta- ja urheiluseuroissa. Avustusta voi käyttää lasten ja nuorten toimintaa järjestävien kesätyöntekijöiden lyhytaikaista palkkaamista varten ajalle 1.5.-30.9.2022. Kokonaistyöaika on vähintään 2 viikkoa, 5-6 tuntia päivässä. Tunteja voidaan jakaa aikavälille 1.5.-30.9, jotta kokonaistyöaika toteutuu. Ministeriön myöntämällä avustuksella voidaan kattaa henkilön palkka- tai palkkiokuluista enintään 700 euron osuus/henkilö, sisältäen sivukulut (käytännössä käteen jää palkatun iästä riippuen 580-700 euroa).