OAK mukana Northern Forge Training Camp -tapahtumassa

7.6.2015

OAK:n kahviopiste. Emännät tietenkin livistivät kuvasta... :o)

Ounasvaaran Atleetti Klubi piti sunnuntaina 7.6. Urheiluopistolla järjestetyn suuren CrossFit -tapahtuman (Northern Forge Training Camp) yhteydessä kahviota ja lasten painonnostopistettä. Tapahtuma oli mielenkiintoinen ja hyvin järjestetty. Siitä voidaan kiittää yhtä tapahtuman pääarkkitehdeistä Saija Määttää. Tapahtuma oli CrossFit Santasportin ja CrossFit Oulun yhteisponnistus.

OAK:n kahvio oli, kuten aina, myös loistavasti järjestetty ja siitä isot kiitokset kahvion hankintoihin ja pyörittämiseen osallistuneille Marjatta Kaasiselle, Miia Haapakoskelle, Pirjo Ojalle ja Raija Moilaselle! Harrikin paisteli muutaman pitsan ja hankki tapahtumaan hedelmiä. Liekö sitten sateinen ja kolea sää, koska leiriläisten ja heidän perheidensä lisäksi paikalle ei lopulta löytänyt kaupunkilaisia kovin suurta määrää. Hyvä tapahtuma olisi ansainnut enemmän kävijöitä. Hyvä fiilis salissa oli joka tapauksessa! 

Lasten painonnostopistettä hoitivat Jussi Syväniemi ja Harri Norberg. Demonostoja useammankin treenin edestä nosteli Haapakosken Jaro. Myös Seipäjärven Juho oli mukana auttamassa punttipisteen laitossa. Pisteessä kävi painonnostoa kokeilemassa aika mukavasti lapsia ja taisipa yhdellä jos toisellakin lapsella sekä lasten vanhemmilla puraista punttikärpänen.

Santasportin yhdessä OAK:n kanssa toteuttamaan lasten punttikouluun eli painonnostoakatemiaan taitaa tulla piakkoin uusia yhteydenottoja. :o)

Ohessa muutamia kuvia tapahtumasta. /hn

Pöytä notkui herkuista ennen tapahtumaa.
Northern Forge Training Camp huipentui leiriläisten hengästyttävään loppukisailuun. Huh huh...
Puraisikohan punttikärpänen?