OAK:n seura-asutilaus 2022 - tilausohjeet

14.7.2022

Ounasvaaran Atleetti Klubin uudet ja pitkään odotetut seura-asut ovat tilattavissa!

Tällä kertaa seura-asumme ovat Craftin seuramallistoa ja valikoimassa on verryttelyasun lisäksi myös useita muita tuotteita, kuten trikoomalliset treenihousut, pitkähihainen treenipaita, T-paita (valkoinen/sininen), pitkät ja lyhyet sukat (valkoinen/sinien) ja treenilaukku. Lisäksi on saatavilla toppatakki ja -liivi. Koko paketti (toppatakilla tai liivillä) maksaa aikuisille 261-281 € ja junioreille 234-243 €, mutta luonnollisesti voitte tilata tuotteita myös erikseen. Esim. aikuisten verryttelytakin hinta on 39 € ja junioreille 31 €. Hinta sisältää kaikki painatukset, myös nimipainatuksen.

Seura-asut luovat yhtenäisen ilmeen seuramme jäsenille Santasportin Voimapajalla ja edustaessamme yksilöinä tai joukkueina seuraamme muilla leiri- ja kisapaikkakunnilla. Seura-asu luo myös yhteisöllisyyttä niin harrastajien kuin vanhempienkin keskuuteen ja antaa mahdollisuuden tunnustaa väriä, joka OAK:lla on sininen. Kiitämme tässäkin yhteydessä yhteistyökumppaneitamme saamastamme tuesta! Logonne näkyvät hyvin uusissa seura-asuissamme!

Ohessa löydät malliston (pdf) sekä lomakkeen (excel), jonka voit täyttää excelipohjalla ja lähettää otsikolla "Seura-asutilaus" osoitteeseen info@atleettiklubi.fi. Mikäli perheessänne on useampia tilaajia, niin pyydämme täyttämään yhden lomakkeen jokaista lasta/nuorta/aikuista kohden, niin saamme varmasti oikeat koot sekä painatustiedot koontitilaukseen, joka on tarkoitus lähteä eteenpäin heinäkuun lopussa. Tulostamme lomakkeita myös Santasportin Voimapajalle, jossa olevaan kansioon voi myös täyttää ja jättää oman tilauksen.

Seura-asuja voi käydä kokeilemassa Santasportin Voimapajalla, jossa on koko mallisto sovituksia varten. Ilmoittelemme yhteisistä sovitusajoista erikseen.

Lisätietoja sovituksista voi kysyä tarvittaessa Harrilta, p. 0500 343 303 (mieluiten whatsappina).

Verryttelytakin selkään voi painattaa nimipainatuksen. Nimipainatus ei kuitenkaan ole pakollinen, ja niinpä esim. lapsille voi jättää nimipainatuksen poiskin, koska lapset kasvavat nopeasti. Oma nimi "pelipaidassa" antaa kuitenkin asuun lisää arvoa!