OAK:n vuoden 2022 jäsenmaksut Suomisportin kautta

9.1.2022

Hyvää ja vahvaa Uutta Vuotta 2022 kaikille OAK:n jäsenille! Näin vuoden alussa on aika suorittaa seuran vuotuinen jäsenmaksu, joka hoituu Suomisportin kautta. Ohjeistus jäsenmaksun maksamiseen löytyy seuramme nettisivuilta alasivulta Maksut. Samalta sivulta löytyy tietoa myös seuran vakiovuorojen harjoitusmaksuista, sekä ohjeet uusille seuramme jäsenyydestä kiinnostuneille.

Lukekaa sivulla Maksut olevat ohjeet ja käykää klikkaamassa itsellenne (tai huollettavallenne) vuoden 2022 jäsenyys. Huom! Tämä käytäntö koskee vanhojen jäsenten osalta vain vuotta 2022. Vuoden päästä jäsenmaksut tulevat kaikille jäsenille Suomisporttiin automaattisesti. Jotta pääsemme tässä eteenpäin, tarvitsemme nyt kaikilta jäseniltämme tällä kertaa tuon klikkauksen. Se ei tarkoita jäsenhakemusta, vaan on vain linkki seuran jäsenluetteloa varten.

Kun seura käy vahvistamassa ilmoittautumisen vuoden 2022 jäseneksi, maksu löytyy sen jälkeen Suomisportin mobiilista tai selaimesta kohdasta Maksut / Avoimet maksut. Ennen maksun näkymistä avoimissa maksuissa on siis tänä vuonna pieni viive, mutta käymme vahvistamassa ilmoittautumiset päivittäin. Kiitämme jo etukäteen teitä kaikkia kärsivällisyydestä. Muistattehan, että jäsenmaksu on edellytys mm. harjoitteluun seuran vakiovuoroilla. Jäsenmaksun lisäksi Voimapajan vakiovuoroilla harjoittelu edellyttää myös harjoitusmaksujen maksamista.

Apua Suomisportin käyttöön liittyvissä kysymyksissä saa tarvittaessa Harrilta. Lisäksi ohjeita Suomisportin käyttöön löytyy seuramme sivuilta (Suomisport -ohjeet). Tarvittaessa jäsenmaksun voi maksaa myös suoraan seuran tilille, mutta suosittelemme ottamaan Suomisportin käyttöön, jotta voimme jatkaa seuran kehittämistä ja helpottaa myös seuran hallintoa. Kiitos yhteistyöstänne! :o)