Seuran jäsenmaksu ja harjoitusmaksut 2023

1.1.2023

Hyvää ja vahvaa alkanutta Uutta Vuotta 2023 sekä vanhoille että uusille OAK:n jäsenille!

OAK:n jäsenistä oli vuoden 2022 loppuun mennessä Suomisportissa jo 110 jäsentä! Ounasvaaran Atleetti Klubin jäsenmaksut 2023 on nyt maksettavissa Suomisporttiin kirjautuneille seuran jäsenille Suomisportista kohdasta Maksut (€) ja siellä välilehdeltä Avoimet. Jäsenmaksun maksaminen käy helposti Suomisportissa mobiilissa tai selaimen kautta ja sieltä ohjautuen omaan pankkiyhteyteen tai muihin maksutapoihin.

Mikäli olet jo seuran jäsen, mutta et ole vielä kirjautunut Suomisportin kautta seuran jäsenlistalle, pyydämme käymään sivulla https://www.atleettiklubi.fi/maksut/ klikkaamassa linkkiä "Jäsenliittymispyyntö" tai ottamaan yhteyttä Suomisport-palvelua seurassamme hoitavaan Harri Norbergiin (yhteystiedot tämän uutisen lopussa).

Suomisportin mobiiliappilla pystyt myös näyttämään suoraan jäsenyytesi esimerkiksi Santasportin respassa tai myös Rovaniemen Intersportissa, jossa saat jäsenetuna -10% alennuksen ostoksista.

Uusille seuran jäseneksi haluaville ohjeistukset löytyvät seuran sivuilta kohdista https://www.atleettiklubi.fi/jaseneksi/  ja https://www.atleettiklubi.fi/maksut/.


Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksut säilyvät muutoin ennallaan, mutta aikuisten ohjatussa ryhmässä kuukausimaksua korotettiin hieman, koska seuran maksamat tilavuokrat ovat nousseet. Toisaalta seura on pyrkinyt pitämään lasten ja nuorten harjoitusmaksut kohtuullisina, joten näihin maksuihin emme ole tehneet "indeksikorotusta" harjoitustilan vuokran noususta huolimatta. Tästä haluamme myös kiittää yhteistyökumppaneitamme, joiden tuella voimme pitää etenkin lasten ja nuorten harjoitusmaksut kohtuullisina näinä aikoina, jolloin kaikki muut kustannukset nousevat.

Harjoitusmaksujen ohjeistus löytyy sivulta https://www.atleettiklubi.fi/maksut/harjoitusmaksut/.


Viestintä ja tuki

Jäsenviestintä toimii myös jatkossa kätevästi Suomisportin myötä, vaikka seuran nettisivut ja some toimivat myös edelleen tärkeinä välineinä viestinnässämme. Kannattaa siis käydä säännöllisin välein tarkistamassa Suomisportissa kohta Viestit. Myös seuran uutiskirje on agendalla alkaneen kevätkauden puitteissa. 


Jos tarvitsette teknistä tukea Suomisportin käyttöönottoon tai jäsen- ja harjoitusmaksujen hoitamiseen, voitte olla yhteydessä Harri Norbergiin, s-posti: harri.norberg(at)gmail.com, tai p. 0500 343 303.