Uusia palveluja OAK:n jäsenille - kirjaudu Jäsensivuille

29.1.2015

Atleetti Klubin nettisivujen Jäsensivuilla voit päivittää jäsentietosi. Kun jäsensivuilla on toimiva sähköpostiosoite, voit saada mm. jäsenpostia. Lisäksi jäsensivuilla voi keskustella asioista, jakaa tiedostoja valituille jäsenille ym. Avaa tämän uutisen alaosan Liitteet-osiosta pdf-kirjautumisohje ja kirjaudu ohjeiden mukaisesti Jäsensivuille. Tervetuloa mukaan!

 

Alla kuvaus siitä mitä kaikkea Jäsensivut voivat juuri Sinulle tarjota

Sporttisaitin Jäsensivut toimivat seuran jäsenten kokoontumispaikkana, jossa jäsenet voivat keskustella ja jakaa tietoa. Urheiluseuran toiminnalle tärkeä jäsenten keskinäinen vuorovaikutus ansaitsee oman paikkansa minkä tahansa seuran kotisivuilla.

http://www.sporttisaitti.com/lue-lisaa/osallistumisen-helpottaminen/

 

Edistä jäsenten välistä keskustelua

Keskustelupalsta-sovelluksen avulla jäsenten on helppo ottaa kantaa tärkeisiin kysymyksiin ja edistää yhteisiä päämääriä.

Tiedottaminen ajankohtaisista asioista ja keskustelu yhteisen päätöksenteon edistämiseksi toteutuu parhaiten silloin, kun käytettävissä on suojatun keskustelupalstan lisäksi joukko muita apuvälineitä.

 

Kerää palautetta

Palautelomakkeen avulla seura voi kerätä palautetta toiminnastaan ja kehittää sitä edelleen. Pikakysely-sovelluksella puolestaan jäsenistön mielipide saadaan nopeasti kartoitetuksi. Vastattuaan jäsen näkee yhteenvedon muiden antamista vastauksista.

Jäsensivuilla sivuston ylläpitäjät voivat lisäksi jakaa tärkeitä tiedostoja vain jäsenistön tarkasteltavaksi; näin kokousten pöytäkirjat ja muut dokumentit tavoittavat oikeat (ja vain oikeat) vastaanottajansa.