Veikko Oja jatkaa OAK:n puheenjohtajana

4.3.2018

OAK:n hallituksen 2018 muodostavat Veikko Oja (pj), Miia Haapakoski, Laura Timonen-Nissi, Eero Oja ja Harri Norberg.

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry:n vuosikokoukseen perjantaina 2.3.2018 kokoontui ennätysosanotto, peräti 21 seuran jäsentä! Kokouksessa käytiin lävitse sääntömääräiset vuosikokousasiat, joiden yhteydessä valittiin seuran puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet toimintavuodelle 2018.

Atleetti Klubin puheenjohtajaksi valittiin Veikko Oja ja hallituksen jäseniksi Harri Norberg, Eero Oja, Laura Timonen-Nissi ja Miia Haapakoski. Vuoden 2017 aikana seuran rahastonhoitajana ja hallituksen jäsenenä toiminut Jussi Syväniemi antoi tilaa hallituspaikkojen osalta, mutta lupasi jatkaa edelleen seuran rahastonhoitajan tehtävää.

OAK:n toiminta ja talous todettiin vuoden 2017 osalta kaikin puolin hyvän hallinnon mukaisesti hoidetuksi ja muutoinkin onnistuneeksi. Jäseniä oli vuoden 2017 päätteeksi 152, joista alle 18-vuotiaita 62 ja alle 15-vuotiaita 54. OAK oli monin eri mittarein tarkasteltuna Suomen aktiivisimpien ja menestyneimpien painonnostoseurojen joukossa. 

Vuoden 2018 toiminnassa painotus on edellisvuosien tavoin nuorisotyössä (harrastaminen, kilpailutoiminta, leirit ja tapahtumat), mutta harrastus- ja kilpailutoimintaan osallistumista tuetaan ja kannustetaan kaikenikäisten seuran jäsenten osalta. Niin ikään tuomari- ja valmentajakoulutuksiin osallistumista pyritään lisäämään vuoden 2018 aikana.