Vuoden 2024 jäsenmaksujen maksaminen

3.1.2024

Suurin osa seuramme jäsenistä on rekisteröitynyt Suomisporttiin ja on sitä myöten monin tavoin suomalaisen sportin äärellä. Ounasvaaran Atleetti Klubin jäsenmaksut ja ohjattujen ryhmien kausi- ja kuukausimaksut maksetaan niin ikään Suomisportissa. Kausi- ja kuukausimaksuista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti.

Kun olet rekisteröitynyt (joko itsesi tai huollettavasi tai sekä että) Suomisporttiin ja olet myös liittynyt Suomisportin kautta tehtävän jäsenliittymispyynnön hyväksymisen myötä aiemmin OAK:n jäsenluetteloon, saat automaattisesti vuoden aluksi uuden jäsenmaksun (myös huollettaviesi jäsenmaksut) Suomisport-tilillesi, josta jäsenmaksu/-t löytyy kohdasta Maksut/Avoimet. Jäsenmaksun suorittaminen käy Suomisportissa ketterästi oman pankkiyhteyden kautta.

Jos OAK:n jäsenyys ei ole omalta tai huollettavasi kohdalta enää ajankohtainen vuoden 2024 osalta, niin lähetäthän tällöin sähköpostia osoitteeseen info@atleettiklubi.fi, niin voidaan sopia jäsenyyden irtisanominen seuran sääntöjen puitteissa. Tällöin teille ei myöskään tule enää muistutuksia vuoden 2024 jäsenmaksuista.

Kysy tarvittaessa apua Harrilta, p. 0500 343 303 (whatsappina).