Varustepörssi

Ounasvaaran Atleetti Klubin varustekaapista löytyy tällä hetkellä painonnostokenkiä, vöitä, polvi- ja rannetukia, painonnostosukkia, seura-asuja ja T-paitoja. Tällä sivulla löytyvästä pdf-tiedostosta löydät viimeisimmän tilanteen mitä varusteita seuralla löytyy. Kaikki on myytävänä.

Jos löydät jotain itsellesi tarpeellista oheisesta varustepörssiluettelosta, ota yhteyttä seuran sihteeriin Harri Norbergiin (mieluiten s-postilla harri.norberg@gmail.com), niin sovitaan sovitus ja edelleen maksujen järjestäminen (maksuohjeet löytyvät myös luettelon viimeiseltä sivulta).

Mikäli sinulla puolestaan löytyy hyväkuntoisia painonnostokenkiä tai seura-asujakin (ilman nimipainatuksia), seura voi maksaa niistä käyvän hinnan ja ottaa ne välitettäväksi eteenpäin. Ota tällöin yhteyttä seuran sihteeriin joko s-postilla tai puhelimitse 0500 343 303, ja tuo varusteet näytille Santasportin Voimapajalle.

HUOM! Päivitettyä varustepörssiluetteloa ei ole tällä hetkellä saatavilla. Laitetaan taas tälle sivulle varustepörssiluettelo heti kun ehditään inventoida kaapin sisältö.

Seuran varustekaapista löytyy painonnostokenkiä, muita varusteita sekä verryttelyasuja ja muita tekstiilejä.