Jäsenmaksu 2018 ja kevätkauden salinkäyttömaksut

2.1.2018

Vuoden 2018 jäsenmaksut maksetaan seurapostissa ja nettisivuilla annettujen ohjeiden mukaisesti. Jäsenmaksuohjeet löytyvät täältä: https://www.atleettiklubi.fi/maksut/jasenmaksu/.

Huom! Mikäli et ole vielä seuran jäsen, mutta olet kiinnostunut OAK:n jäsenyydestä, pyydämme sinua täyttämään jäsenhakemuksen sivulla https://www.atleettiklubi.fi/seura/miten-jaseneksi/.

Kevätkauden (tammi-kesäkuu) salinkäyttömaksut (120 €/6 kk) tulee nyt maksaa, jotta Santasportin vastaanotto voi päivittää OAK:n vakiovuorokortit ajalle 1.2.2018-31.7.2018. Nykyiset vakiovuorokortit ovat voimassa 31.1. asti ja helmikuun alussa kortti pitää päivittää Santasportin vastaanotossa, jotta Voimapajan portit taas aukeavat. 

Päivittäessäsi vakiovuorokorttia Santasportin respassa vastaanottovirkailijat tarkastavat onko jäsenmaksu ja salivuoron käyttömaksut kunnossa. Päivitetty maksusuorituslista löytyy myös Santasportin vastaanototosta. Vastaanotolla ei ole lupa päivittää avainkorttia mikäli maksuja ei ole suoritettu.

OAK:n vakiovuorojen salinkäyttömaksu suoritetaan oma-aloitteisesti seuran pankkitilille puolivuosittain. Maksun voi suorittaa myös liikuntaseteleillä tai tyky-korteilla (ohje seuran nettisivuilla). Alkuvuoden maksu (tammi-kesäkuu) suoritetaan tammikuussa ja loppuvuoden maksu (heinä-joulukuu) heinäkuussa (tai myöhemmin siitä alkaen kun harjoittelu seuran vakiovuoroilla alkaa).

Erityisistä syistä salinkäyttömaksun voi maksaa myös kuukausittain. Seura huomioi maksuissa vähennyksenä  kuukaudet, jolloin jäsen ei ole jostain syystä käynyt salilla (näissä tapauksissa tulee perustella miksi ei ole käyttänyt vakiovuoroja kyseisenä kuukautena/kuukausina). Uusien jäsenten kohdalla kevätkauden salinkäyttömaksut alkavat luonnollisesti vasta siitä kuukaudesta, jolloin henkilö liittyy seuran jäseneksi. 

Salinkäyttömaksu maksetaan seuran tilille:

Ounasvaaran Atleetti Klubi ry

Tili: FI67 5640 0220 2833 73

Viite: 1012

Tietoa salinkäyttömaksusta löytyy osoitteesta www.atleettiklubi.fi/maksut/salinkayttomaksut

Tietoa seuran harjoitusvuoroista osoitteesta www.atleettiklubi.fi/seura/harjoitusvuorot

Vastaukset useimpiin kysymyksiin löytyvät seuramme nettisivuilta (www.atleettiklubi.fi), mutta aina voi kysyä myös suoraan askarruttavista asioista esim. s-postitse info@atleettiklubi.fi.

Maksujen osalta löydät tietoa osoitteesta www.atleettiklubi.fi/maksut.

 

Hyvää ja vahvaa vuotta 2018 kaikille OAK:n jäsenille!

Terveisin,

Harri Norberg

OAK sihteeri

GSM 0500 343 303